whatsapp

Kaymakam Erdoğan, onarılan öğretmen evinde inceleme yaptı

EĞİTİM 28.11.2020 - 00:28, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan, onarılan öğretmen evinde inceleme yaptı

Konya’nın Seydişehir ilçesi Kaymakamı Aydın Erdoğan, Alaylar 2 mahallesinde bulunan Fetöye ait eski yurt binasının öğretmen evi yapılması için tadilat onarım çalışmalarını inceledi. Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar,  yeni öğretmenevi olacak binanın onarım çalışmalarında bir araya geldi. Protokol üyeleri incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında istişareler yaptı. Yeni öğretmenevi çalışmalarının 2021 yılının yaz ayında bitmesiyle birlikte konaklama sorununun çözüleceğini, gelen misafirlerin nezih bir mekânda kalacaklarını belirtti.   6 katlı olan yeni öğretmenevi binasında 70 yatak kapasiteli içinde yemekhane, lokal, teras kafe, konferans salonu bulunacağını ifade eden Erdoğan, ‘’ Milli eğitim bakanlığınca ilk etapta  1 milyon lira ödenek çıkarıldı. Çalışmalar bir yıl içerisinde tamamlanınca modern bir yüze kavuşacak. Çarşı merkezindeki öğretmen evi lokal olarak devam edecek. Yeni yer öğretmenlere ve kamu personellerine daha iyi hizmet verecek. Camiaya hayırlı olsun.’’ diye konuştu.

Konya’nın Seydişehir ilçesi Kaymakamı Aydın Erdoğan, Alaylar 2 mahallesinde bulunan Fetöye ait eski yurt binasının öğretmen evi yapılması için tadilat onarım çalışmalarını inceledi.

Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar,  yeni öğretmenevi olacak binanın onarım çalışmalarında bir araya geldi. Protokol üyeleri incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında istişareler yaptı.
Yeni öğretmenevi çalışmalarının 2021 yılının yaz ayında bitmesiyle birlikte konaklama sorununun çözüleceğini, gelen misafirlerin nezih bir mekânda kalacaklarını belirtti.  

6 katlı olan yeni öğretmenevi binasında 70 yatak kapasiteli içinde yemekhane, lokal, teras kafe, konferans salonu bulunacağını ifade eden Erdoğan, ‘’ Milli eğitim bakanlığınca ilk etapta  1 milyon lira ödenek çıkarıldı. Çalışmalar bir yıl içerisinde tamamlanınca modern bir yüze kavuşacak. Çarşı merkezindeki öğretmen evi lokal olarak devam edecek. Yeni yer öğretmenlere ve kamu personellerine daha iyi hizmet verecek. Camiaya hayırlı olsun.’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.