whatsapp

Kaymakam Ve Belediye Başkanına Teşekkür Plaketi

YAŞAM 22.10.2017 - 12:15, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Ve Belediye Başkanına Teşekkür Plaketi

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şube Başkanı Yakup Söğüt, şehit Hüseyin Kavalbacak’ın ailesine ev yaptıran Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür plaketi verdi.
Söğüt, Kaymakam Erdoğan ve Belediye BaşkanıTutal'la birlikte şehidin Ketenli Mahallesi'ndeki evini ziyaret etti. Kaymakam Erdoğan, burada yaptığı konuşmada şehit ve gazilerin ülkenin birliği için görevleri sırasında şehit düşüp yaralandıklarının altını çizerek, ‘’Milletimiz adına görev yapan yavrularımız, hepimiz adına can verdi. Şehitlerimiz, hepimizin şehitleridir, hepimizin evlatlarıdır. Toplum olarak şehit ve gazilerimizin değerini biliyor, sahip çıkıyoruz.’" ifadelerini kullandı. Kaymakam Erdoğan ve Belediye Başkanı Tutal'a minnettar olduklarını ifade eden Söğüt'te, " Kaymakam ve Belediye Başkanımız bizlerin her zaman yanlarında oldular. Yakın ilgi gösterip desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. Burada da dernek üyemiz Ali Kavalbacak amcamızı yalnız bırakmadılar. Kendilerine yönetimim adına teşekkür ediyorum." dedi. Söğüt, sonra Erdoğan ve Tutal'a plaketlerini verdi.
Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şube Başkanı Yakup Söğüt, şehit Hüseyin Kavalbacak’ın ailesine ev yaptıran Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür plaketi verdi.

Söğüt, Kaymakam Erdoğan ve Belediye BaşkanıTutal'la birlikte şehidin Ketenli Mahallesi'ndeki evini ziyaret etti.
Kaymakam Erdoğan, burada yaptığı konuşmada şehit ve gazilerin ülkenin birliği için görevleri sırasında şehit düşüp yaralandıklarının altını çizerek, ‘’Milletimiz adına görev yapan yavrularımız, hepimiz adına can verdi. Şehitlerimiz, hepimizin şehitleridir, hepimizin evlatlarıdır. Toplum olarak şehit ve gazilerimizin değerini biliyor, sahip çıkıyoruz.’" ifadelerini kullandı.
Kaymakam Erdoğan ve Belediye Başkanı Tutal'a minnettar olduklarını ifade eden Söğüt'te, " Kaymakam ve Belediye Başkanımız bizlerin her zaman yanlarında oldular. Yakın ilgi gösterip desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. Burada da dernek üyemiz Ali Kavalbacak amcamızı yalnız bırakmadılar. Kendilerine yönetimim adına teşekkür ediyorum." dedi.
Söğüt, sonra Erdoğan ve Tutal'a plaketlerini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.