whatsapp

Kaymakamlık Afrin için fetih süresi okutacak

GÜNDEM 31.01.2018 - 11:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakamlık Afrin için fetih süresi okutacak

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, mehmetciğin afrindeki zeytin dalı hereketi için fetih suresi okutulacağını bildirdi.
Erdoğan, "Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin Afrin Bölgesinin teröristlerden temizlemek üzere başlatılan Zeytin Dalı Operasyonuna katılan Mehmetçik için Seydişehir Seyyidharun Camisinde 2 Şubat Cuma günü Sabah  Namazı mutakip Fetih Suresi okunarak dualar edilecek. Seydiişehir  Halkı şehitlerin ruhları ve operasyona katılan Türk askerine destek olmak için Cuma  günü sabah  namazında seyyidharun camisine  bekliyoruz. "dedi   
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, mehmetciğin afrindeki zeytin dalı hereketi için fetih suresi okutulacağını bildirdi.

Erdoğan, "Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin Afrin Bölgesinin teröristlerden temizlemek üzere başlatılan Zeytin Dalı Operasyonuna katılan Mehmetçik için Seydişehir Seyyidharun Camisinde 2 Şubat Cuma günü Sabah  Namazı mutakip Fetih Suresi okunarak dualar edilecek.

Seydiişehir  Halkı şehitlerin ruhları ve operasyona katılan Türk askerine destek olmak için Cuma  günü sabah  namazında seyyidharun camisine  bekliyoruz. "dedi   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.