whatsapp

Kaymakam Erdoğan ilçeden ayrıldı

İZ BIRAKANLAR (SG) - Seydişehir Gündem | 13.09.2021 - 12:13, Güncelleme: 13.09.2021 - 20:32
 

Kaymakam Erdoğan ilçeden ayrıldı

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ilçe halkına veda ederek ayrıldı.
Yaklaşık 5 yıldır Seydişehir Kaymakamlığı yapan ve kararname ile Balıkesir’e Vali Yardımcısı olarak atanan Aydın Erdoğan, Daha sonra Konya Vali yardımcılığı görevine getirildi.  Kamu hizmetini kamu yararı adına halkın çıkarları yönünde kullandı. Kaymakam Aydın Erdoğan, vatandaşı otoriter devlet anlayışıyla değil halkın içinde olarak eşit katılımcı ve demokrat kriterlere uygun iyi bir devlet anlayışıyla davranırdı. Balıkesir’e sonrada Konya’ya Vali yardımcısı olarak atandı. Seydişehir ilçesi adına üzüldük. Atandığı il adına sevindik. Ben inanıyorum ilçemiz halkı ardından çok şey diyecektir. Bizce söylenecek en güzel söz şu alacaktır. “Biz seni çok sevmiştik be kaymakam” Sevgi ile anılan kamu yöneticisi olmak, Halkın gönül tahtına  otağ kurmak ne mutlu bir şey. Hz. Ali ne hoş ve doğru  söylemiş. “Gönül sevdiği gönüle akar.” Seydişehir Gündem haber portalı olarak kendisine yeni görev yerinde başarılar dileriz. Yeni Kaymakam Deniz Pişkine de hoş geldiniz der görevinde başarılar dileriz. Seydişehir Gündem haber portalı.
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ilçe halkına veda ederek ayrıldı.

Yaklaşık 5 yıldır Seydişehir Kaymakamlığı yapan ve kararname ile Balıkesir’e Vali Yardımcısı olarak atanan Aydın Erdoğan, Daha sonra Konya Vali yardımcılığı görevine getirildi. 

Kamu hizmetini kamu yararı adına halkın çıkarları yönünde kullandı.

Kaymakam Aydın Erdoğan, vatandaşı otoriter devlet anlayışıyla değil halkın içinde olarak eşit katılımcı ve demokrat kriterlere uygun iyi bir devlet anlayışıyla davranırdı.

Balıkesir’e sonrada Konya’ya Vali yardımcısı olarak atandı. Seydişehir ilçesi adına üzüldük. Atandığı il adına sevindik. Ben inanıyorum ilçemiz halkı ardından çok şey diyecektir. Bizce söylenecek en güzel söz şu alacaktır. “Biz seni çok sevmiştik be kaymakam” Sevgi ile anılan kamu yöneticisi olmak,

Halkın gönül tahtına  otağ kurmak ne mutlu bir şey.

Hz. Ali ne hoş ve doğru  söylemiş.

“Gönül sevdiği gönüle akar.”

Seydişehir Gündem haber portalı olarak kendisine yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Yeni Kaymakam Deniz Pişkine de hoş geldiniz der görevinde başarılar dileriz.

Seydişehir Gündem haber portalı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.