whatsapp

Öğrenciler, Manavgat orman yangınında zarar görenlere maddi destek olmak için kermes düzenledi

SİVİL TOPLUM (SG) - Seydişehir Gündem | 12.08.2021 - 15:19, Güncelleme: 11.09.2021 - 02:49
 

Öğrenciler, Manavgat orman yangınında zarar görenlere maddi destek olmak için kermes düzenledi

Görüntülü haber..
Konya’nın Seydişehir ilçesi Kampüs Okulu öğrencileri tek yürek olup kermes düzenleyerek Orman yangınlarında her şeyini kaybeden kardeşlerine bir damla su olmak için destek oluyorlar. Kampüs eğitim kurumları genel müdürü İbrahim Çetinel, ‘’ Manavgat çıkan orman yangınlarında acılar yaşadık. Okulumuzun öğrencileri tek yürek olarak bir araya gelip bir damla su olmak için anlamlı kermes düzenleyerek elde edilen nakdi yardımları Kaymakamlığımız aracılığıyla gönderecekler. Çocuklarımızın bu duyarlı dayanışması hepimizi gururlandırdı. Öğretmen ve idareciler olarak duygulandık. O yöreye bir nebze olsun çare olmak için onlara yardımcı olduk. Tüm çocuklarımıza emekleri için, güzel kalpleri için okulumuz adına teşekkür ediyoruz ve hepsiyle gurur duyuyoruz. Ayrıca böyle güzel evlatlar yetiştiren anne ve babalara ve katılım sağlayan protokol üyelerimize ve halkımıza destekleri için çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Görüntülü haber..

Konya’nın Seydişehir ilçesi Kampüs Okulu öğrencileri tek yürek olup kermes düzenleyerek Orman yangınlarında her şeyini kaybeden kardeşlerine bir damla su olmak için destek oluyorlar.

Kampüs eğitim kurumları genel müdürü İbrahim Çetinel, ‘’ Manavgat çıkan orman yangınlarında acılar yaşadık. Okulumuzun öğrencileri tek yürek olarak bir araya gelip bir damla su olmak için anlamlı kermes düzenleyerek elde edilen nakdi yardımları Kaymakamlığımız aracılığıyla gönderecekler. Çocuklarımızın bu duyarlı dayanışması hepimizi gururlandırdı. Öğretmen ve idareciler olarak duygulandık. O yöreye bir nebze olsun çare olmak için onlara yardımcı olduk. Tüm çocuklarımıza emekleri için, güzel kalpleri için okulumuz adına teşekkür ediyoruz ve hepsiyle gurur duyuyoruz. Ayrıca böyle güzel evlatlar yetiştiren anne ve babalara ve katılım sağlayan protokol üyelerimize ve halkımıza destekleri için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.