whatsapp

Kızılay Seydişehir’de 5 günde 450 ünite kan bağışı aldı

SAĞLIK 18.07.2020 - 01:36, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kızılay Seydişehir’de 5 günde 450 ünite kan bağışı aldı

Kızılay Konya Şubesi Kan Bağışı Merkezi, göndermiş olduğu kan bağışı mobil araçla; Seydişehir’de 5 günlük kan bağışı kampanyası kapsamında 450 ünite kan topladı. 5 gün süren kan bağışı ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Kızılay Şube Başkanı Tevfik Balcı, vatandaşların duyarlı hale geldiğini belirterek alınan kanların tekrardan onlara geri döneceğini kaydetti. Başkan Balcı şunları söyledi: ‘’Kızılay Konya Bölge Merkezi´nin göndermiş olduğu kan bağışı mobil araçla belediye meydanında 5 gün süren kan bağışı aldık. Gördük ki halkımız kan bağışında bulunma gibi eğilimi oluyor. Vatandaşlarımız bu konuda duyarlılar ve ilgi gösteriyorlar. Korana sürecinde kan ihtiyacımız biraz fazlaydı. Bu yüzden vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz.’’

Kızılay Konya Şubesi Kan Bağışı Merkezi, göndermiş olduğu kan bağışı mobil araçla; Seydişehir’de 5 günlük kan bağışı kampanyası kapsamında 450 ünite kan topladı.

5 gün süren kan bağışı ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Kızılay Şube Başkanı Tevfik Balcı, vatandaşların duyarlı hale geldiğini belirterek alınan kanların tekrardan onlara geri döneceğini kaydetti.

Başkan Balcı şunları söyledi: ‘’Kızılay Konya Bölge Merkezi´nin göndermiş olduğu kan bağışı mobil araçla belediye meydanında 5 gün süren kan bağışı aldık. Gördük ki halkımız kan bağışında bulunma gibi eğilimi oluyor. Vatandaşlarımız bu konuda duyarlılar ve ilgi gösteriyorlar. Korana sürecinde kan ihtiyacımız biraz fazlaydı. Bu yüzden vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.