whatsapp

Kızılca mahallesine orman haftasında fidan dikildi

SİVİL TOPLUM 22.03.2021 - 09:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kızılca mahallesine orman haftasında fidan dikildi

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Orman haftası kutlamaları çerçevesinde fidan dikimi yapıldı. Kızılca mahallesi Muhtarı Mustafa Yılmaz Orman işletme şefliği katkılarıyla kırsal alana 500 sedir ve karaçam fidanı diktiklerini aktardı. 21 Mart Orman Haftası etkinlikler kapmasında vatandaşlara da fidan dağıtım yapıldığını kaydeden Muhtar Yılmaz, ‘’Mahallemizin kırsal kesimine temin ettiğimiz Fidanları vatandaşlarımızla toprakla buluşmasını sağlayarak geleceğe nefes olmak istedik. Halkımızın duyarlıklarından ve doğaya olan sevgilerinden dolayı teşekkür ediyorum “ifadelerini kullandı.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Orman haftası kutlamaları çerçevesinde fidan dikimi yapıldı.

Kızılca mahallesi Muhtarı Mustafa Yılmaz Orman işletme şefliği katkılarıyla kırsal alana 500 sedir ve karaçam fidanı diktiklerini aktardı.

21 Mart Orman Haftası etkinlikler kapmasında vatandaşlara da fidan dağıtım yapıldığını kaydeden Muhtar Yılmaz, ‘’Mahallemizin kırsal kesimine temin ettiğimiz Fidanları vatandaşlarımızla toprakla buluşmasını sağlayarak geleceğe nefes olmak istedik. Halkımızın duyarlıklarından ve doğaya olan sevgilerinden dolayı teşekkür ediyorum “ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.