whatsapp

Konya valisi Toprak Seydişehir’de

GÜNDEM 09.05.2019 - 18:27, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konya valisi Toprak Seydişehir’de

Konya Valisi Cüneyt Orhan Toprak beraberinde, Konya İl Jandarma Komutanı Ercan Yaşin, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman ile birlikte Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan’ı makamında ziyaret ederek istişare toplantısında bulundular. Toplantıya Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve protokol üyeleri de katıldı. Toplantı sonrası Konya Valisi Cüneyt Orhan Toprak ve beraberindeki heyet, iş yeri ve pazaryeri esnaflarını ziyaret etti. Esnafların ve vatandaşların Ramazan Aylarını kutlayan Vali Toprak, tüm ilçeleri ziyaret ettiklerini söyledi.

Konya Valisi Cüneyt Orhan Toprak beraberinde, Konya İl Jandarma Komutanı Ercan Yaşin, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman ile birlikte Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan’ı makamında ziyaret ederek istişare toplantısında bulundular. Toplantıya Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve protokol üyeleri de katıldı.

Toplantı sonrası Konya Valisi Cüneyt Orhan Toprak ve beraberindeki heyet, iş yeri ve pazaryeri esnaflarını ziyaret etti.

Esnafların ve vatandaşların Ramazan Aylarını kutlayan Vali Toprak, tüm ilçeleri ziyaret ettiklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.