whatsapp

Korona virüs vakaları düşüyor

SAĞLIK 08.10.2020 - 10:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Korona virüs vakaları düşüyor

Seydişehir’de üst düzey denetimlerin devam etmesi korona virüs vakalarında azalmalar olduğu bildirildi. 450-500 civarındaki pozitif vaka sayıları son bir ayda 138’e düşerken evlerdeki karantina sayısı da 350 ye düştüğü belirtildi. İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, filyasyon ekiplerinin çok kısa sürede temaslı tespitini yaptığını, tanı konulan vakalara ilaçlarının Mobil İlaç Dağıtım Birimince ulaştırıldığını, Pandemi Danışma ve Çözüm Merkezi ile de taleplerin ve soruların yanıtlandığını söyledi. Erdoğan, "Pandemi Eylem Planı" kapsamında Kaymakamlık ve İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde kurulan filyasyon, Pandemi Danışma ve Çözüm Merkezinde Sağlık Personeli İlçe Milli Eğitim Diyanet işleri  Emniyet Ekipleri Mahalle Muhtarları Jandarma Personelinin sıkı denetimleri ve Son haftalarda  uygulanan HES kodu, ilçemizde Kovid-19 vaka sayısının günden güne azalmasının önemli etkenleri oldu. Vatandaşlarımız ile ilgili kurum ve kuruluşların dikkati, sağlık çalışanlarımızla birlikte büyük emeklerle çalışan filyasyon, çağrı merkezi ve ilaç dağıtım ekiplerimizin emeği sonucu ortaya çıkmıştır. Kovid-19'la mücadelenin temel taşlarını oluşturan bütün ekiplerimize ve tedbirlere hassasiyetle riayet eden bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederiz." dedi.

Seydişehir’de üst düzey denetimlerin devam etmesi korona virüs vakalarında azalmalar olduğu bildirildi.

450-500 civarındaki pozitif vaka sayıları son bir ayda 138’e düşerken evlerdeki karantina sayısı da 350 ye düştüğü belirtildi.

İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, filyasyon ekiplerinin çok kısa sürede temaslı tespitini yaptığını, tanı konulan vakalara ilaçlarının Mobil İlaç Dağıtım Birimince ulaştırıldığını, Pandemi Danışma ve Çözüm Merkezi ile de taleplerin ve soruların yanıtlandığını söyledi.

Erdoğan, "Pandemi Eylem Planı" kapsamında Kaymakamlık ve İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde kurulan filyasyon, Pandemi Danışma ve Çözüm Merkezinde Sağlık Personeli İlçe Milli Eğitim Diyanet işleri  Emniyet Ekipleri Mahalle Muhtarları Jandarma Personelinin sıkı denetimleri ve Son haftalarda  uygulanan HES kodu, ilçemizde Kovid-19 vaka sayısının günden güne azalmasının önemli etkenleri oldu. Vatandaşlarımız ile ilgili kurum ve kuruluşların dikkati, sağlık çalışanlarımızla birlikte büyük emeklerle çalışan filyasyon, çağrı merkezi ve ilaç dağıtım ekiplerimizin emeği sonucu ortaya çıkmıştır. Kovid-19'la mücadelenin temel taşlarını oluşturan bütün ekiplerimize ve tedbirlere hassasiyetle riayet eden bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.