whatsapp

Kuğulu tabiat parkı, her mevsim ziyaretçiler için zirvede

TURİZM 11.12.2020 - 13:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kuğulu tabiat parkı, her mevsim ziyaretçiler için zirvede

Görüntülü haber..
Seydişehir Belediyesi Kuğulu tabiat parkının tescillenmesinin ardından Dünyanın en yeşil alanı unvana sahip oldu. Seydişehir Belediyesinin kente kazandırdığı Kuğulu tabiat Parkı, ulusal standart ünvanlına sahip olduğunu kaydeden yetkililer, dünyanın en iyileri arasına girmeyi başardığını belirterek yeşil alanı unvanını koruyup güzelliklere güzellik katmaya devam edeceklerini söyledi. Dünyanın 234. parkıyla bölgenin gururu olduğunu belirten yetkililer. " Bu güzellikleri şehrimize hep birlikte kazandırdık. Mutluyuz, gururluyuz. Pandemiden sonra inşallah o güzelim parkımızda, etkinlikler düzenleyip halkımız ile yeniden sağlıklı günlerde buluşacağız. Emek veren katkı sağlayan herkese teşekkür ederim." dedi.
Görüntülü haber..

Seydişehir Belediyesi Kuğulu tabiat parkının tescillenmesinin ardından Dünyanın en yeşil alanı unvana sahip oldu.

Seydişehir Belediyesinin kente kazandırdığı Kuğulu tabiat Parkı, ulusal standart ünvanlına sahip olduğunu kaydeden yetkililer, dünyanın en iyileri arasına girmeyi başardığını belirterek yeşil alanı unvanını koruyup güzelliklere güzellik katmaya devam edeceklerini söyledi.

Dünyanın 234. parkıyla bölgenin gururu olduğunu belirten yetkililer. " Bu güzellikleri şehrimize hep birlikte kazandırdık. Mutluyuz, gururluyuz. Pandemiden sonra inşallah o güzelim parkımızda, etkinlikler düzenleyip halkımız ile yeniden sağlıklı günlerde buluşacağız. Emek veren katkı sağlayan herkese teşekkür ederim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.