whatsapp

TÜBİTAK Lütfi Şahin'in projeleri onaylandı

EĞİTİM 31.08.2021 - 08:33, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

TÜBİTAK Lütfi Şahin'in projeleri onaylandı

Konya Cihanbeyli Anadolu İmam Hatip Lisesi biyoloji öğretmeni Eğitimci yazar Lütfi Şahin’nin projeleri Tübitak tarafından onaylandı. Eğitimci Yazar Youtuber Araştırmacı Lütfi Şahin bilimsel çalışmaları ile ilgili şunları söyledi; “ Geçen sene liseler arası bilim fuarı için 23 proje ile başvurdum ve bu projeler onaylandı. Bu senede liseler arası bilim fuarına 18 proje ile müracaat ettim ve bu projelerinde onaylandı. Projelerim içerinde akıllı araçlar, bitki florası, elektriksel sistemler ve daha birçok proje var. Umarım güzel bir etkinlik olur.” diye konuştu.

Konya Cihanbeyli Anadolu İmam Hatip Lisesi biyoloji öğretmeni Eğitimci yazar Lütfi Şahin’nin projeleri Tübitak tarafından onaylandı.

Eğitimci Yazar Youtuber Araştırmacı Lütfi Şahin bilimsel çalışmaları ile ilgili şunları söyledi; “ Geçen sene liseler arası bilim fuarı için 23 proje ile başvurdum ve bu projeler onaylandı. Bu senede liseler arası bilim fuarına 18 proje ile müracaat ettim ve bu projelerinde onaylandı. Projelerim içerinde akıllı araçlar, bitki florası, elektriksel sistemler ve daha birçok proje var. Umarım güzel bir etkinlik olur.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.