whatsapp

Mehmet Akif Ersoy anıldı

İZ BIRAKANLAR 25.12.2019 - 13:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mehmet Akif Ersoy anıldı

Seydişehir şehit Fatih Yaşar kız imam hatip lisesi öğrencileri tarafından 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı gerçekleştirildi.  Belediye düğün salonunda gerçekleşen anma programında İstiklal Marşı’na giden süreç anlatıldı. Kuvayı Milliye Destanı ve ardından büyük şair Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan oratoryo sergilendi, şiirler okundu. Anma etkinliğine Kaymakam Aydın Erdoğan diğer protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Seydişehir şehit Fatih Yaşar kız imam hatip lisesi öğrencileri tarafından 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı gerçekleştirildi. 

Belediye düğün salonunda gerçekleşen anma programında İstiklal Marşı’na giden süreç anlatıldı. Kuvayı Milliye Destanı ve ardından büyük şair Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan oratoryo sergilendi, şiirler okundu.
Anma etkinliğine Kaymakam Aydın Erdoğan diğer protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.