whatsapp

Mehmetçik Vakfı yararına kermes

EĞİTİM 12.03.2020 - 19:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mehmetçik Vakfı yararına kermes

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Mahmut Esat Anadolu Lisesi öğrencileri Mehmetçik Vakfı yararına kermes gerçekleştirdi.  Hükümet konağı önünde düzenlenen kermeste okul öğrencileri tarafından evlerinde hazırladıkları yiyecekler ve bağışlanan roman türü kitaplar satışa sunuldu. Satıştan elde edilecek gelir Mehmetçik Vakfına bağışlanacak. Okulun matematik öğretmenleri Bülent Kadir Kapıcı, Hakan Fındık, Yasemin Ayhaner, Esra Gürdali ‘Pİ’ günü dolayısıyla öğrencilerle birlikte Mehmetçiğe destek olmak için kendi imkânlarıyla kermes düzenlediklerini söylediler. Satışı yapılan ürünlerin öğrenciler tarafından evlerinde yaptıklarını belirten Bülent Kadir Kapıcı Kapıcı, ‘Kermesteki ürünlerin geliri Mehmetçik vakfına teslim edilecek. Satışa sunulan ürünler içerisinde pasta, börek, kısır, keşkek gibi birçok yiyecek yiyecekler yer alıyor. Ayrıca öğrenciler tarafından bağışlanan roman ve edebiyat türü kitaplarda bulunuyor. Bize bu imkânı tanıyan Okul müdürümüze teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Mahmut Esat Anadolu Lisesi öğrencileri Mehmetçik Vakfı yararına kermes gerçekleştirdi. 

Hükümet konağı önünde düzenlenen kermeste okul öğrencileri tarafından evlerinde hazırladıkları yiyecekler ve bağışlanan roman türü kitaplar satışa sunuldu. Satıştan elde edilecek gelir Mehmetçik Vakfına bağışlanacak.

Okulun matematik öğretmenleri Bülent Kadir Kapıcı, Hakan Fındık, Yasemin Ayhaner, Esra Gürdali ‘Pİ’ günü dolayısıyla öğrencilerle birlikte Mehmetçiğe destek olmak için kendi imkânlarıyla kermes düzenlediklerini söylediler.

Satışı yapılan ürünlerin öğrenciler tarafından evlerinde yaptıklarını belirten

Bülent Kadir Kapıcı Kapıcı, ‘Kermesteki ürünlerin geliri Mehmetçik vakfına teslim edilecek. Satışa sunulan ürünler içerisinde pasta, börek, kısır, keşkek gibi birçok yiyecek yiyecekler yer alıyor. Ayrıca öğrenciler tarafından bağışlanan roman ve edebiyat türü kitaplarda bulunuyor. Bize bu imkânı tanıyan Okul müdürümüze teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.