whatsapp

Millet bahçesi çalışmaları başladı

BELEDİYE 16.09.2020 - 11:31, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Millet bahçesi çalışmaları başladı

Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından Seydişehir’e yapılacak olan ve bir süre önce yapım ihalesi tamamlanarak müteahhit firmaya yer teslimi yapılan Millet Bahçesi çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yapımı ve ihalesi TOKİ tarafından tamamlanan Seydişehir Millet Bahçesi'nin yapımına başlandığını ve 126 bin metre kare alanda yapılan çalışmaların 300 iş gününde tamamlanacağını kaydetti. Seydişehir’de 1970 yılında o zamanın Belediye Başkanı Nevzat Akbaş tarafında yapılan park 10 yıldır Nevzat Bey Düğün Salonu olarak kullanılmakta idi. Şimdi millet bahçesi olarak sosyal bir alan çalışması başlatıldı. Nevzat Bey tepesinde yüklenici firma tarafından yapılacak olan Millet Bahçesi projesinde, kafeterya, kütüphane, sosyal donatı alanları, konferans salonu, tenis kortu, voleybol, basketbol ve futbol sahaları, millet kıraathanesi, yürüyüş parkuru, dinlenme ve piknik alanları, oyun grupları ve botanik bahçesi bulunacak. Seydişehir Millet Bahçesi, ihalede belirtilen süre içerisinde tamamlanacak.

Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından Seydişehir’e yapılacak olan ve bir süre önce yapım ihalesi tamamlanarak müteahhit firmaya yer teslimi yapılan Millet Bahçesi çalışmaları başladı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yapımı ve ihalesi TOKİ tarafından tamamlanan Seydişehir Millet Bahçesi'nin yapımına başlandığını ve 126 bin metre kare alanda yapılan çalışmaların 300 iş gününde tamamlanacağını kaydetti.

Seydişehir’de 1970 yılında o zamanın Belediye Başkanı Nevzat Akbaş tarafında yapılan park 10 yıldır Nevzat Bey Düğün Salonu olarak kullanılmakta idi. Şimdi millet bahçesi olarak sosyal bir alan çalışması başlatıldı.

Nevzat Bey tepesinde yüklenici firma tarafından yapılacak olan Millet Bahçesi projesinde, kafeterya, kütüphane, sosyal donatı alanları, konferans salonu, tenis kortu, voleybol, basketbol ve futbol sahaları, millet kıraathanesi, yürüyüş parkuru, dinlenme ve piknik alanları, oyun grupları ve botanik bahçesi bulunacak. Seydişehir Millet Bahçesi, ihalede belirtilen süre içerisinde tamamlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.