whatsapp

Milletvekili Sorgun ve başkan Altay’dan Seydişehir ziyareti

BELEDİYE 27.03.2021 - 16:36, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Milletvekili Sorgun ve başkan Altay’dan Seydişehir ziyareti

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Seydişehir’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaret eden Milletvekili Sorgun, Başkan Altay ve beraberindeki heyet, ilçede devam eden yatırımlar ve yapılması planlanan projeleri istişare ettiler. Daha sonra yapımı devam eden Seyyid Harun Veli Cami ve Çevresi düzenleme çalışmasını yerinde inceleyen Sorgun ve Altay projenin Seydişehir’e hayırlı olmasını dilediler. Çevre düzenleme projesinin Seyyid Harun Veli’nin manevi iklimi ışığında devam ettiğini, bahar aylarıyla birlikte tamamlanmasının planlandığını söyleyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Seyyid Harun Veli, Seydişehir’imizin çekirdeğini inşa eden önemli mutasavvıflarımızdandır. Onun manevi iklimi ışığında yürüttüğümüz projemizin bahar aylarıyla birlikte tamamlamayı hedefliyoruz. Proje tamamlandığında bu bölgemizin çehresi değişecek” dedi. Milletvekili Sorgun, Başkan Altay, Başkan Tutal ve beraberindeki heyet daha sonra ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek kandillerini kutlayıp kolay gelsin dileklerini ilettiler.

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Seydişehir’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaret eden Milletvekili Sorgun, Başkan Altay ve beraberindeki heyet, ilçede devam eden yatırımlar ve yapılması planlanan projeleri istişare ettiler.

Daha sonra yapımı devam eden Seyyid Harun Veli Cami ve Çevresi düzenleme çalışmasını yerinde inceleyen Sorgun ve Altay projenin Seydişehir’e hayırlı olmasını dilediler.

Çevre düzenleme projesinin Seyyid Harun Veli’nin manevi iklimi ışığında devam ettiğini, bahar aylarıyla birlikte tamamlanmasının planlandığını söyleyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Seyyid Harun Veli, Seydişehir’imizin çekirdeğini inşa eden önemli mutasavvıflarımızdandır. Onun manevi iklimi ışığında yürüttüğümüz projemizin bahar aylarıyla birlikte tamamlamayı hedefliyoruz. Proje tamamlandığında bu bölgemizin çehresi değişecek” dedi.

Milletvekili Sorgun, Başkan Altay, Başkan Tutal ve beraberindeki heyet daha sonra ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek kandillerini kutlayıp kolay gelsin dileklerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.