whatsapp

Öğrenci velileri ve öğretmenler Kızılay'a kan verdi

SİVİL TOPLUM 07.04.2021 - 02:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Öğrenci velileri ve öğretmenler Kızılay'a kan verdi

Konya’nın Seydişehir ilçesinde İhsan Tekin ve Merkez İlkokulu öğretmenleri ve öğrenci velileri, Kızılay merkezinin başlattığı okulumda ‘Kan’ Panya var bağışına destek vererek kan verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, yaptığı açıklamada, Veliler ve öğretmenlerin gösterdiği örnek davranış ve sosyal sorumluluk çocuklara da doğrudan yansıdığını dile getirdi. Kibar, ‘’ İlçemizdeki okullarımızda Kızılay'a kan bağışı kararı aldık. Kan bağış kampanyasını öğrenci velilerimize duyurduk, çok olumlu cevaplar almamızın ardından Kızılay ile irtibata geçtik. Okulumuz salonunda velilerimiz ve öğretmenlerimiz bir şölen havası içerisinde kan bağışında bulundu. Diğer okullarımızda da devam edeceğiz" diye konuştu. Kızılay Seydişehir koordinatörü Tevfik Balcı, "Bu kan bağışı kampanyamıza katılarak gönüllü kan veren öğrenci velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde İhsan Tekin ve Merkez İlkokulu öğretmenleri ve öğrenci velileri, Kızılay merkezinin başlattığı okulumda ‘Kan’ Panya var bağışına destek vererek kan verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, yaptığı açıklamada, Veliler ve öğretmenlerin gösterdiği örnek davranış ve sosyal sorumluluk çocuklara da doğrudan yansıdığını dile getirdi.

Kibar, ‘’ İlçemizdeki okullarımızda Kızılay'a kan bağışı kararı aldık. Kan bağış kampanyasını öğrenci velilerimize duyurduk, çok olumlu cevaplar almamızın ardından Kızılay ile irtibata geçtik. Okulumuz salonunda velilerimiz ve öğretmenlerimiz bir şölen havası içerisinde kan bağışında bulundu. Diğer okullarımızda da devam edeceğiz" diye konuştu.

Kızılay Seydişehir koordinatörü Tevfik Balcı, "Bu kan bağışı kampanyamıza katılarak gönüllü kan veren öğrenci velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.