whatsapp

Okula gidemeyen Anasınıfı öğrencilerine oyun sandığı dağıtılıyor

EĞİTİM 10.03.2021 - 03:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Okula gidemeyen Anasınıfı öğrencilerine oyun sandığı dağıtılıyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Seydişehir kırsal mahallelerdeki “ Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Artırılması” projesi kapsamında, Anasınıfı çağında olup, okula gidemeyen öğrencilere, oyun sandığı dağıtılıyor. Seydişehir ilçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen oyun sandığı dağıtım programına katıldı. Kibar, Kırsal mahalle ve ilçedeki Anasınıfı öğrencilerine eğitici oyuncak ve eğitici materyaller çocukluk gelişimlerine katkı sağlayacağını söyledi. Tol, Oğlakçı, Saraycık, Çavuş, Mesudiye mahallelerinde Anasınıfı öğrencileriyle bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, okul öncesi eğitimi alamayan çocukların gelişimi için ev ortamında ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti. Oyun sandıklarının İlçedeki tüm Anasınıfı öğrencilerini kapsayacağını belirten Kibar, ‘’ Oyun sandığında ahşap kukla setleri, kitaplar, boyama setleri, akıl oyunları, yap-boz, bloklar, sayı çubuğu gibi farklı materyaller bulunuyor. Öğretmenlerimiz konuyla ilgili velilerimize gerekli açıklamaları yapıyor. Çocuklarımızın gelişimini zaman içerisinde takip edeceğiz. Okullara ve öğrencilere her zaman değer veriyoruz. Bakanlığımıza teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Seydişehir kırsal mahallelerdeki “ Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Artırılması” projesi kapsamında, Anasınıfı çağında olup, okula gidemeyen öğrencilere, oyun sandığı dağıtılıyor.

Seydişehir ilçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen oyun sandığı dağıtım programına katıldı.

Kibar, Kırsal mahalle ve ilçedeki Anasınıfı öğrencilerine eğitici oyuncak ve eğitici materyaller çocukluk gelişimlerine katkı sağlayacağını söyledi.

Tol, Oğlakçı, Saraycık, Çavuş, Mesudiye mahallelerinde Anasınıfı öğrencileriyle bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, okul öncesi eğitimi alamayan çocukların gelişimi için ev ortamında ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.

Oyun sandıklarının İlçedeki tüm Anasınıfı öğrencilerini kapsayacağını belirten Kibar, ‘’ Oyun sandığında ahşap kukla setleri, kitaplar, boyama setleri, akıl oyunları, yap-boz, bloklar, sayı çubuğu gibi farklı materyaller bulunuyor. Öğretmenlerimiz konuyla ilgili velilerimize gerekli açıklamaları yapıyor. Çocuklarımızın gelişimini zaman içerisinde takip edeceğiz. Okullara ve öğrencilere her zaman değer veriyoruz. Bakanlığımıza teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.