whatsapp

Okullar denetlendi

GÜNDEM 06.11.2017 - 10:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Okullar denetlendi

Seydişehir’de yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte hayata geçirilen “Güvenli Okul-Güvenli Eğitim” projesi kapsamında kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığındaki komisyon üyeleri okul denetimleri yaptı.
Kaymakam Aydın Erdoğan, Proje ile İlçede bulunan okullarda öğrenim gören   öğrencilerin güvenli bir ortamda eğitim öğretimlerini amaçladıklarını söyledi. Çocukların korunmasına yönelik denetim kapsamında inceleme yaptıklarını anlatan Kaymakam Erdoğan, ‘’ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Enis Şanlıoğlu Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mahmut Esat Anadolu Lisesini ziyaret ederek Okul içi ve çevresinde güvenlik, tertip düzen konularında tespit ve değerlendirmelerde bulunduk. Okul önlerinde öğrencilere ve ailelere okul çevrelerinde yaşayabilecekleri olası tehlikelere karşı önlemleri inceledik.’’dedi. Denetime,  Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Emniyet Müdür Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Burak Çelik ile ilgili okul idarecileri ve öğretmenler eşlik etti.
Seydişehir’de yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte hayata geçirilen “Güvenli Okul-Güvenli Eğitim” projesi kapsamında kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığındaki komisyon üyeleri okul denetimleri yaptı.

Kaymakam Aydın Erdoğan, Proje ile İlçede bulunan okullarda öğrenim gören   öğrencilerin güvenli bir ortamda eğitim öğretimlerini amaçladıklarını söyledi.

Çocukların korunmasına yönelik denetim kapsamında inceleme yaptıklarını anlatan Kaymakam Erdoğan, ‘’ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Enis Şanlıoğlu Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mahmut Esat Anadolu Lisesini ziyaret ederek Okul içi ve çevresinde güvenlik, tertip düzen konularında tespit ve değerlendirmelerde bulunduk. Okul önlerinde öğrencilere ve ailelere okul çevrelerinde yaşayabilecekleri olası tehlikelere karşı önlemleri inceledik.’’dedi.
Denetime,  Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Emniyet Müdür Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Burak Çelik ile ilgili okul idarecileri ve öğretmenler eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.