whatsapp

Okullar korona virüse karşı dezenfekte edildi

EĞİTİM 27.02.2021 - 01:36, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Okullar korona virüse karşı dezenfekte edildi

Seydişehir ilçe milli eğitim müdürü Tahir Kibar, Belediye ekiplerince korona virüse karşı ilçedeki okulların tamamının dezenfekte edildiğini bildirdi. Kibar; 2020- 2021 yılı ikinci yarıyıl döneminin 2 Martta başlaması nedeniyle ilçedeki 48 okulun yeni tip korona virüse karşı korunaklı hale getirmek için hummalı bir çalışma yürütüldüğünü söyledi. Endüstri Meslek Lisesi Kimya Bölümünde özel olarak üretilen Solüsyonların dezenfektede kullanıldığını belirten Kibar, ‘’2. Martta 8 ve 12 ci sınıflar ve meslek liselerinin meslek dersleri, özel eğitim iş uygulama engelli okulu yüz yüze eğitime başlayacak. Bu amaçla tüm okullarımız virüslere karşı yeniden dezenfekte edildi. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin sağlığı için her türlü önlemi alıyoruz. Öğrencileri taşıma sistemimiz yok. Belediye başkanlığıyla görüşmemiz devem ediyor. Bunun dışında her hangi bir eksiğimiz yok öğretmen ve öğrencilerimize eğitim öğretim dönemi hayırlı olsun’’ dedi.

Seydişehir ilçe milli eğitim müdürü Tahir Kibar, Belediye ekiplerince korona virüse karşı ilçedeki okulların tamamının dezenfekte edildiğini bildirdi.

Kibar; 2020- 2021 yılı ikinci yarıyıl döneminin 2 Martta başlaması nedeniyle ilçedeki 48 okulun yeni tip korona virüse karşı korunaklı hale getirmek için hummalı bir çalışma yürütüldüğünü söyledi.

Endüstri Meslek Lisesi Kimya Bölümünde özel olarak üretilen Solüsyonların dezenfektede kullanıldığını belirten Kibar, ‘’2. Martta 8 ve 12 ci sınıflar ve meslek liselerinin meslek dersleri, özel eğitim iş uygulama engelli okulu yüz yüze eğitime başlayacak. Bu amaçla tüm okullarımız virüslere karşı yeniden dezenfekte edildi. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin sağlığı için her türlü önlemi alıyoruz. Öğrencileri taşıma sistemimiz yok. Belediye başkanlığıyla görüşmemiz devem ediyor. Bunun dışında her hangi bir eksiğimiz yok öğretmen ve öğrencilerimize eğitim öğretim dönemi hayırlı olsun’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.