whatsapp

Okullar Perşembe ve Cuma günüde tatil edildi

EĞİTİM 17.02.2021 - 21:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Okullar Perşembe ve Cuma günüde tatil edildi

Konya’nın Seydişehir ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle 18- 19. 02. 2021 Perşembe ve Cuma günleri yüz yüze eğitim yapan köy okulları, anaokulları ile destekleme ve yetiştirme kursları için eğitim öğretime ara verilerek uzaktan eğitim kararı alındı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar yaptığı açıklamada, “Seydişehir’de, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle, Perşembe ve Cuma günü, yüz yüze eğitim yapan köy okullarımız ve anaokullarımız ile destekleme ve yetiştirme kursları, özel öğretim kursları için, uzaktan eğitim kararı alınmıştır. Engelli ve hamile kamu çalışanları idari izinli sayılacaktır.’’

Konya’nın Seydişehir ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle 18- 19. 02. 2021 Perşembe ve Cuma günleri yüz yüze eğitim yapan köy okulları, anaokulları ile destekleme ve yetiştirme kursları için eğitim öğretime ara verilerek uzaktan eğitim kararı alındı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar yaptığı açıklamada, “Seydişehir’de, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle, Perşembe ve Cuma günü, yüz yüze eğitim yapan köy okullarımız ve anaokullarımız ile destekleme ve yetiştirme kursları, özel öğretim kursları için, uzaktan eğitim kararı alınmıştır. Engelli ve hamile kamu çalışanları idari izinli sayılacaktır.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.