whatsapp

Pazarda alınan tedbirler denetlendi

BELEDİYE 09.04.2021 - 01:38, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Pazarda alınan tedbirler denetlendi

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Covid-19 tedbirleri kapsamında halk pazarında denetleme yaptı, esnafların ve vatandaşların maske ve mesafe kurallarına uyup uymadıklarını kontrol etti. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Yaklaşan ramazan ayı öncesi ve Covid- 19 tedbirleri kapsamında pazarcı esnafının ve vatandaşların maske ve mesafe kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunduklarını söyledi. Tutal, ‘’Kalabalık ortamlarda kurallara uyar ve dikkatli olursak inanıyorum ki bu salgının üstesinden gelebiliriz. Ben salgın sürecinde gerekli hassasiyeti göstererek kurallara uyan hemşerilerimize ve görev yapan sağlık personelimize, ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerimize, ilçe jandarma komutanlığı ekiplerimize ve belediye personelimize teşekkür ediyorum ”ifadelerini kullandı. Kaymakam Erdoğan “Biz özellikle esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı maske konusunda görevli birimlerimiz ile sürekli uyarıyoruz. Tüm uyarılara rağmen kurallara uymayan vatandaşlarımıza haklarında yasal işlem yapılıyor. İlçemizdeki vatandaşlarımız kısıtlamalara büyük oranda uyuyorlar" dedi.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Covid-19 tedbirleri kapsamında halk pazarında denetleme yaptı, esnafların ve vatandaşların maske ve mesafe kurallarına uyup uymadıklarını kontrol etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Yaklaşan ramazan ayı öncesi ve Covid- 19 tedbirleri kapsamında pazarcı esnafının ve vatandaşların maske ve mesafe kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunduklarını söyledi.

Tutal, ‘’Kalabalık ortamlarda kurallara uyar ve dikkatli olursak inanıyorum ki bu salgının üstesinden gelebiliriz. Ben salgın sürecinde gerekli hassasiyeti göstererek kurallara uyan hemşerilerimize ve görev yapan sağlık personelimize, ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerimize, ilçe jandarma komutanlığı ekiplerimize ve belediye personelimize teşekkür ediyorum ”ifadelerini kullandı.

Kaymakam Erdoğan “Biz özellikle esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı maske konusunda görevli birimlerimiz ile sürekli uyarıyoruz. Tüm uyarılara rağmen kurallara uymayan vatandaşlarımıza haklarında yasal işlem yapılıyor. İlçemizdeki vatandaşlarımız kısıtlamalara büyük oranda uyuyorlar" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.