whatsapp

Psikoteknik merkezi trafiği güvenli hale getiriyor

SİVİL TOPLUM 09.04.2021 - 01:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Psikoteknik merkezi trafiği güvenli hale getiriyor

Seydişehir Psikoteknik Değerlendirme Merkezi Kurucusu Raşit Yılmaz,  psikoteknik değerlendirme Raporu’nun ticari araç kullanan şoföre nitelik kazandırdığını söyledi.  Psikoteknik Değerlendirme Raporu'nun 5 yılda bir yenileneceğini kaydeden Yılmaz, Ticari yük/eşya ve yolcu taşımacılığı yapan sürücüler için fiziksel ve psikoteknik test muayenesinin zorunlu olduğunu söyledi. Uygulamanın önemine değinen Yılmaz, ‘’ Psikoteknik değerlendirme testlerinin sürücülerin trafik ortamında ne kadar güvenli sürüş yaptıklarını ölçüyoruz. Adayları farklı farklı testlerden geçiriyoruz. Testlerin farklı bölümlerinde kimi adaylarda dikkat, kimi adaylarda da muhakeme yetenekleri ölçülüyor. Bunun sonucunda yeterli ya da yetersiz olarak bir sonuç elde ediyoruz. Yetersiz sonuç alan adaylarımız ticari araç kullanamıyor. Şu an sadece ticari araç kullanıcıları için zorunludur bu belge. Aynı zamanda alkolden ehliyetini kaptıranlar ve hız sınırını aşanlar da psikoteknik değerlendirme testine girmek zorundalar.  Psikoteknik değerlendirme merkezimizi hizmete açalı 1 yıl oldu. Merkezimizde yaptığımız test uygulamaları trafiği güvenli hale getiriyor. Ticari araç sürücülerini değerlendirme merkezimize mutlaka bekliyoruz.” İfadelerini kullandı. İrtibat telefonlar; Ulukapı Mahallesi, Necati Kalaycıoğlu Cad.No.44/2 SEYDİŞEHİR. Telefon; Ofis: 0 332 582 00 11  Ofis GSM: 0 552 582 00 11 Raşit Yılmaz:  0 535 624 0521 Hilmi Kısa:  0 532 245 84 99

Seydişehir Psikoteknik Değerlendirme Merkezi Kurucusu Raşit Yılmaz,  psikoteknik değerlendirme Raporu’nun ticari araç kullanan şoföre nitelik kazandırdığını söyledi. 

Psikoteknik Değerlendirme Raporu'nun 5 yılda bir yenileneceğini kaydeden Yılmaz, Ticari yük/eşya ve yolcu taşımacılığı yapan sürücüler için fiziksel ve psikoteknik test muayenesinin zorunlu olduğunu söyledi.

Uygulamanın önemine değinen Yılmaz, ‘’ Psikoteknik değerlendirme testlerinin sürücülerin trafik ortamında ne kadar güvenli sürüş yaptıklarını ölçüyoruz. Adayları farklı farklı testlerden geçiriyoruz. Testlerin farklı bölümlerinde kimi adaylarda dikkat, kimi adaylarda da muhakeme yetenekleri ölçülüyor. Bunun sonucunda yeterli ya da yetersiz olarak bir sonuç elde ediyoruz.

Yetersiz sonuç alan adaylarımız ticari araç kullanamıyor. Şu an sadece ticari araç kullanıcıları için zorunludur bu belge. Aynı zamanda alkolden ehliyetini kaptıranlar ve hız sınırını aşanlar da psikoteknik değerlendirme testine girmek zorundalar.  Psikoteknik değerlendirme merkezimizi hizmete açalı 1 yıl oldu. Merkezimizde yaptığımız test uygulamaları trafiği güvenli hale getiriyor.

Ticari araç sürücülerini değerlendirme merkezimize mutlaka bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

İrtibat telefonlar; Ulukapı Mahallesi, Necati Kalaycıoğlu Cad.No.44/2 SEYDİŞEHİR. Telefon; Ofis: 0 332 582 00 11  Ofis GSM: 0 552 582 00 11 Raşit Yılmaz:  0 535 624 0521 Hilmi Kısa:  0 532 245 84 99

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.