whatsapp

Ramazan pidesi fiyatı belli oldu

EKONOMİ 03.05.2019 - 17:27, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ramazan pidesi fiyatı belli oldu

Seydişehir ramazan ayına hazırlanırken sofraların vazgeçilmezi olan ramazan pidesi fiyatları da açıklandı. 300 gram Ramazan pidesinin fiyatı 2 lira olarak belirlendi. Konya Birlik Başkanı Muharrem Karabacak, Seydişehir Esnaf ve sanatkârlar odası başkanlığınca gönderilen fiyat listesi talebini yönetim kurulu takdir komisyonunca karara bağladıklarını açıkladı. Takdir komisyonu üretici ile tüketici dengesini gözeterek ramazan pidesi fiyatlarını tespit ettiklerini kaydeden Başkan Muharrem Karabacak. 300 gram Ramazan pidesinin fiyatı 2 lira olarak belirlendiğini söyledi. Esnaf Odası Başkanı İbrahim Aypar, fiyatın makul olarak ayarlandığını kaydetti.

Seydişehir ramazan ayına hazırlanırken sofraların vazgeçilmezi olan ramazan pidesi fiyatları da açıklandı. 300 gram Ramazan pidesinin fiyatı 2 lira olarak belirlendi.

Konya Birlik Başkanı Muharrem Karabacak, Seydişehir Esnaf ve sanatkârlar odası başkanlığınca gönderilen fiyat listesi talebini yönetim kurulu takdir komisyonunca karara bağladıklarını açıkladı.

Takdir komisyonu üretici ile tüketici dengesini gözeterek ramazan pidesi fiyatlarını tespit ettiklerini kaydeden Başkan Muharrem Karabacak. 300 gram Ramazan pidesinin fiyatı 2 lira olarak belirlendiğini söyledi.

Esnaf Odası Başkanı İbrahim Aypar, fiyatın makul olarak ayarlandığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.