whatsapp

Rüstem Arslan’ın, “Yaşanmış Öyküler Poyraz” adlı kitabı yayınlandı

KÜLTÜR - SANAT 23.03.2021 - 12:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Rüstem Arslan’ın, “Yaşanmış Öyküler Poyraz” adlı kitabı yayınlandı

Emekli Eğitimci- Yazar Rüstem Arslan’ın son kitabı, “Yaşanmış Öyküler Poyraz” okurlarıyla buluştu. 1952 yılı Meram Avlama(İki pınar) köyü doğumlu ve uzun yıllar tarih öğretmenliği yapan Emekli Eğitimci- Yazar Rüstem Arslan, Tarihi Ders kitapları, Üniversite Hazırlık Tarih Soru Bankası, Avlama Tarihi, Atatürk ve Kazandırdıkları (Komisyon) isimli kitaplarında yazarıdır. Rüstem Arslan’ın son kitabı Yaşanmış Öyküler Poyraz, Çimke Basımevi tarafından geçen ay yayınlanarak, okurlarıyla buluştu. Son kitabı Yaşanmış Öyküler Poyraz kitabında Yazar Rüstem Arslan, çocukluk ve gençlik yıllarında büyüklerinden hemen her gün dinlediği ve birebir olayları yaşayan insanların anlatımlarını kendi gözlemleriyle anlatmıştır. Yine bu kitapta, Torosların iç kısımlarında geçimini küçükbaş hayvancılık ve tarımdan sağlayan çileli dağ köylülerinin zor yaşam koşullarını okuyacaksınız.  

Emekli Eğitimci- Yazar Rüstem Arslan’ın son kitabı, “Yaşanmış Öyküler Poyraz” okurlarıyla buluştu.

1952 yılı Meram Avlama(İki pınar) köyü doğumlu ve uzun yıllar tarih öğretmenliği yapan Emekli Eğitimci- Yazar Rüstem Arslan, Tarihi Ders kitapları, Üniversite Hazırlık Tarih Soru Bankası, Avlama Tarihi, Atatürk ve Kazandırdıkları (Komisyon) isimli kitaplarında yazarıdır.

Rüstem Arslan’ın son kitabı Yaşanmış Öyküler Poyraz, Çimke Basımevi tarafından geçen ay yayınlanarak, okurlarıyla buluştu.

Son kitabı Yaşanmış Öyküler Poyraz kitabında Yazar Rüstem Arslan, çocukluk ve gençlik yıllarında büyüklerinden hemen her gün dinlediği ve birebir olayları yaşayan insanların anlatımlarını kendi gözlemleriyle anlatmıştır. Yine bu kitapta, Torosların iç kısımlarında geçimini küçükbaş hayvancılık ve tarımdan sağlayan çileli dağ köylülerinin zor yaşam koşullarını okuyacaksınız.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.