whatsapp

Sağlık Müdürü Dr. Özdemir, karantina mahallesini ziyaret etti

SAĞLIK 07.06.2020 - 00:43, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sağlık Müdürü Dr. Özdemir, karantina mahallesini ziyaret etti

Görüntülü haber...
Konya’nın Seydişehir ilçesi Sağlık Müdürü Dr. Hakan Özdemir, yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını nedeni ile karana altındaki Değirmenci mahallesi sakinlerini ziyaret ederek filyasyon ekiplerini denetledi. Kurallara uyulmasından dolayı da Mahalle muhtarı Savaş Palaz’a teşekkür eden Dr. Hakan Özdemir, risk altındaki kişilerin takibini yapan filyasyon ekiplerinin çalışmalarını yerinde incelediğini karantina altında tutulan aileleri ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldığını belirtti. 100 haneli Değirmenci mahallesindeki 10 tane sokakta vatandaşların sorununu dinleyen Dr. Özdemir, " Kovid-19'un kontrolsüzce yayılmasını engelleyerek üzerlerine düşen bu sorumluluğu özverili bir şekilde yerine getiren ve yüzde yüz takip oranı yakalayan sağlık çalışanlarımızı tebrik ediyorum. Özellikle şehirde yaşayan vatandaşlarımız karantina altındaki kişilere farklı bir gözle bakmaması gerekir. Güvenlik güçlerimizle birlikte alınan tedbir ve kontroller sayesinde sıkıntılı dönemi birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız. Mahallemizin sakinleri çocuklarıyla birlikte evde kalmaları hayatı önem taşımaktadır. Korkacak endişe edecek bir durum yok. Her şey kontrol altında " dedi. İlçe sağlık Müdürü Dr. Hakan Özdemir’in ziyaretine mahalle Muhtarı Savaş Palaz eşlik etti.
Görüntülü haber...

Konya’nın Seydişehir ilçesi Sağlık Müdürü Dr. Hakan Özdemir, yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını nedeni ile karana altındaki Değirmenci mahallesi sakinlerini ziyaret ederek filyasyon ekiplerini denetledi.

Kurallara uyulmasından dolayı da Mahalle muhtarı Savaş Palaz’a teşekkür eden Dr. Hakan Özdemir, risk altındaki kişilerin takibini yapan filyasyon ekiplerinin çalışmalarını yerinde incelediğini karantina altında tutulan aileleri ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldığını belirtti.

100 haneli Değirmenci mahallesindeki 10 tane sokakta vatandaşların sorununu dinleyen Dr. Özdemir, " Kovid-19'un kontrolsüzce yayılmasını engelleyerek üzerlerine düşen bu sorumluluğu özverili bir şekilde yerine getiren ve yüzde yüz takip oranı yakalayan sağlık çalışanlarımızı tebrik ediyorum. Özellikle şehirde yaşayan vatandaşlarımız karantina altındaki kişilere farklı bir gözle bakmaması gerekir. Güvenlik güçlerimizle birlikte alınan tedbir ve kontroller sayesinde sıkıntılı dönemi birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız. Mahallemizin sakinleri çocuklarıyla birlikte evde kalmaları hayatı önem taşımaktadır. Korkacak endişe edecek bir durum yok. Her şey kontrol altında " dedi.

İlçe sağlık Müdürü Dr. Hakan Özdemir’in ziyaretine mahalle Muhtarı Savaş Palaz eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.