whatsapp

Şahin, teleskopla doğa fotoları çekiyor

SİVİL TOPLUM 27.04.2021 - 20:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Şahin, teleskopla doğa fotoları çekiyor

Fotoğraf makinelerinin gelişimi ile beraber birçok insan doğa fotoğrafçılığı konusunda yol kat etti. Birçok insan çevrelerinde gördükleri nesnelerin fotolarını çekmekte ve bu fotoları gerek sosyal medya hesaplarından gerekse de kendi web sitelerinden yayımlamaktadırlar.        Eğitimci Yazar Youtuber Araştırmacı Lütfi Şahin bu doğa fotoğrafçılığı olayını biraz daha profesyonel şekilde ele alıp satın almış olduğu teleskop ile doğa fotoğrafları çekmektedir. Şahin özellikle Tuz Gölü çevresinde bulunan kuşların ve objelerin fotolarını çekmektedir.         Şahin yapmış olduğu açıklamada gençlere şunları söylüyor;  “Vaktinizi boş şeylerle heba etmeyin, en azından elinizde bulunan cep telefonlarının kameraları ile çevrenizde bulunan doğa fotolarını çekin. Hem kendiniz hem de insanlık için güzel çalışmalarda bulunun.”

Fotoğraf makinelerinin gelişimi ile beraber birçok insan doğa fotoğrafçılığı konusunda yol kat etti. Birçok insan çevrelerinde gördükleri nesnelerin fotolarını çekmekte ve bu fotoları gerek sosyal medya hesaplarından gerekse de kendi web sitelerinden yayımlamaktadırlar.

       Eğitimci Yazar Youtuber Araştırmacı Lütfi Şahin bu doğa fotoğrafçılığı olayını biraz daha profesyonel şekilde ele alıp satın almış olduğu teleskop ile doğa fotoğrafları çekmektedir. Şahin özellikle Tuz Gölü çevresinde bulunan kuşların ve objelerin fotolarını çekmektedir.

        Şahin yapmış olduğu açıklamada gençlere şunları söylüyor;  “Vaktinizi boş şeylerle heba etmeyin, en azından elinizde bulunan cep telefonlarının kameraları ile çevrenizde bulunan doğa fotolarını çekin. Hem kendiniz hem de insanlık için güzel çalışmalarda bulunun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.