whatsapp

Saraycık mahallesi karantinaya alındı

SAĞLIK 20.07.2020 - 00:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Saraycık mahallesi karantinaya alındı

Konya’nın Seydişehir ilçesine 33 km mesafedeki Saraycık mahallesinde korona virüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı. İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, " Saraycık Mahallemizde 2 vatandaşımızın test sonucu pozitif çıktı. Köy halkından birçok kişi ile de temas etmesinin tespiti üzerine vatandaşların sağlığının korunması amacıyla Hıfzıssıhha Kurulunca 20.07.2020 tarihinden itibaren 1 hafta süreyle karantina uygulamasına geçildi. İkinci bir değerlendirmeye kadar giriş ve çıkışlar durduruldu" dedi. Alınan karantina kararının uygulamasına gece saat 24.00 itibarıyla başlandığını belirten köy muhtarı Zafer Yavuz, Jandarmanın köy giriş ve çıkışlarında nöbete başladığını söyledi. Yavuz, ‘’Dışardan ziyaretler kapsamında 2 vatandaşımızda pozitif vaka görülmesi ve köy halkımızın yarısıyla temas olması sonucu karantina uygulaması başlatıldı. Cami hoparlörlerinden vatandaşlarımızın evlerinden çıkmamaları için duyuru yapıyoruz’’ diye konuştu

Konya’nın Seydişehir ilçesine 33 km mesafedeki Saraycık mahallesinde korona virüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.

İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, " Saraycık Mahallemizde 2 vatandaşımızın test sonucu pozitif çıktı. Köy halkından birçok kişi ile de temas etmesinin tespiti üzerine vatandaşların sağlığının korunması amacıyla Hıfzıssıhha Kurulunca 20.07.2020 tarihinden itibaren 1 hafta süreyle karantina uygulamasına geçildi. İkinci bir değerlendirmeye kadar giriş ve çıkışlar durduruldu" dedi.

Alınan karantina kararının uygulamasına gece saat 24.00 itibarıyla başlandığını belirten köy muhtarı Zafer Yavuz, Jandarmanın köy giriş ve çıkışlarında nöbete başladığını söyledi.

Yavuz, ‘’Dışardan ziyaretler kapsamında 2 vatandaşımızda pozitif vaka görülmesi ve köy halkımızın yarısıyla temas olması sonucu karantina uygulaması başlatıldı. Cami hoparlörlerinden vatandaşlarımızın evlerinden çıkmamaları için duyuru yapıyoruz’’ diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.