whatsapp

Seydişehir’de covid-19 denetimleri sıklaştırıldı

SAĞLIK 11.09.2020 - 10:54, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de covid-19 denetimleri sıklaştırıldı

Konya’nın Seydişehir İlçesinde, yeni tip korona virüs (Covid-19) denetimi sıklaştırıldı. Korona virüs salgınıyla mücadelenin etkin olarak sürdürülebilmesi amacıyla yapılan düzenlenen denetimlerde, Hastane, sağlık ocakları, lokanta, kafe, eczane, market, kahvehane, dinlenme tesisi, düğün salonu, fırın, berber gibi yerlerde incelemeler yapılarak Covid-19 tedbirleri kapsamında eksiklikleri bulunan işyerlerine uyarıda bulunuluyor. Covid-19 tedbirlerinde herhangi bir eksikliği bulunmayan iş yerleri sahiplerine de teşekkür eden Kaymakam Aydın Erdoğan, Maalesef tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de artan Covid-19 vaka sayısı nedeniyle vatandaşlarımızın tedbirlere uyması konusunda biraz daha dikkatli olmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu. Kaymakam Erdoğa’na Devlet Hastanesi Başhekimi Seyit Ali Deniz eşlik etti.

Konya’nın Seydişehir İlçesinde, yeni tip korona virüs (Covid-19) denetimi sıklaştırıldı.

Korona virüs salgınıyla mücadelenin etkin olarak sürdürülebilmesi amacıyla yapılan düzenlenen denetimlerde, Hastane, sağlık ocakları, lokanta, kafe, eczane, market, kahvehane, dinlenme tesisi, düğün salonu, fırın, berber gibi yerlerde incelemeler yapılarak Covid-19 tedbirleri kapsamında eksiklikleri bulunan işyerlerine uyarıda bulunuluyor.

Covid-19 tedbirlerinde herhangi bir eksikliği bulunmayan iş yerleri sahiplerine de teşekkür eden Kaymakam Aydın Erdoğan, Maalesef tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de artan Covid-19 vaka sayısı nedeniyle vatandaşlarımızın tedbirlere uyması konusunda biraz daha dikkatli olmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaymakam Erdoğa’na Devlet Hastanesi Başhekimi Seyit Ali Deniz eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.