whatsapp

Seydişehir de fiber internet

TEKNOLOJİ - BİLİM 29.07.2016 - 01:07, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir de fiber internet

Seydişehir’de yeni Hizmete Giren Kablosuz İnternet FLY Fiber Abone Kayıtlarına Başladı. Bölgesel Bir Hizmet Olan ve Seydişehirimize Özel Hizmete Sunulan Fiber internet Hizmeti 35 TL den Başlayan Fiyatlarla Kişiye Özel İnternet İmkanı Sağlıyor.
Normal İnternetlere oranla Daha Hızlı ve Ekonomik olan Hizmet Sizleri Taahhüt Derdinden Kurtarıyor.Ayrıca Ay içerisinde yavaşlamalara neden olan AKK (Adil Kullanım Kotası) YOK. Limitsiz Olarak Sunulan Tarifelerde Sabit Ücret Bulunmuyor. Ön Ödemeli Sistemde Faturalandırma YOK.İlk önce 35 tl Ödeyip  1 Ay internet Kullanılabiliyor. FLY Fiber Adıyla Satışa Sunulan İnternet Hizmeti BTK (Bilişim Teknolojileri Kurumu) dan İzinli Tamamiyle Yasal ve Ödediğiniz Bedelin Faturasını da Alabiliyorsunuz. İnternet Kullanmak İçin mecburi Sabit Telefon Almanıza veya Yalın ADSL bedeli ödemenize gerek Kalmıyor. Satış,Servis ve Destek Ekibi Olarak 3 Ekiple Hizmet veren firma Sizleri Müşteri Hizmetlerine veya Bağlantı İçin Başka Biryere Gerek Kalmadan Tamamiyle Kendi Ekipleri Tarafından Hizmet Veriyor. Sistem Kablosuz Profosyonel Aktarım Cihazlarıyla Noktadan Noktaya Direkt Olarak Sinyal verdiği İçin Herhangi Hız Düşmesi yavaşlama Kopma Gibi Sorunları ortadan Kaldırıyor. FLY Fiber Ali Bilir Petrol Arkasında Bulunan Teknik Bilgisayar Elektronik Hizmetidir. Dileyen Kullanıcılar İşyerimize Gelip Hız ve Performans Ayarlarını Kontrol Edebilirler. 24 Saat Hizmet veren Ekibimizle Size Bir Telefon Kadar Yakınız.Ayrıntılı Bilgi ve Keşif İçin Bizleri Arayabilirsiniz. Satış Tel: 0532 594 1482 Servis Tel: 0535 617 2775 Destek Tel: 0545 789 4242 İşyeri Tel: 0332 582 7476 Adres: Hacı Seyit Ali Mh. 204. Cd. No: 67/C Ali Bilir Petrol Arkası
Seydişehir’de yeni Hizmete Giren Kablosuz İnternet FLY Fiber Abone Kayıtlarına Başladı. Bölgesel Bir Hizmet Olan ve Seydişehirimize Özel Hizmete Sunulan Fiber internet Hizmeti 35 TL den Başlayan Fiyatlarla Kişiye Özel İnternet İmkanı Sağlıyor.

Normal İnternetlere oranla Daha Hızlı ve Ekonomik olan Hizmet Sizleri Taahhüt Derdinden Kurtarıyor.Ayrıca Ay içerisinde yavaşlamalara neden olan AKK (Adil Kullanım Kotası) YOK.

Limitsiz Olarak Sunulan Tarifelerde Sabit Ücret Bulunmuyor. Ön Ödemeli Sistemde Faturalandırma YOK.İlk önce 35 tl Ödeyip  1 Ay internet Kullanılabiliyor.

FLY Fiber Adıyla Satışa Sunulan İnternet Hizmeti BTK (Bilişim Teknolojileri Kurumu) dan İzinli Tamamiyle Yasal ve Ödediğiniz Bedelin Faturasını da Alabiliyorsunuz.

İnternet Kullanmak İçin mecburi Sabit Telefon Almanıza veya Yalın ADSL bedeli ödemenize gerek Kalmıyor.

Satış,Servis ve Destek Ekibi Olarak 3 Ekiple Hizmet veren firma Sizleri Müşteri Hizmetlerine veya Bağlantı İçin Başka Biryere Gerek Kalmadan Tamamiyle Kendi Ekipleri Tarafından Hizmet Veriyor.

Sistem Kablosuz Profosyonel Aktarım Cihazlarıyla Noktadan Noktaya Direkt Olarak Sinyal verdiği İçin Herhangi Hız Düşmesi yavaşlama Kopma Gibi Sorunları ortadan Kaldırıyor.

FLY Fiber Ali Bilir Petrol Arkasında Bulunan Teknik Bilgisayar Elektronik Hizmetidir. Dileyen Kullanıcılar İşyerimize Gelip Hız ve Performans Ayarlarını Kontrol Edebilirler.

24 Saat Hizmet veren Ekibimizle Size Bir Telefon Kadar Yakınız.Ayrıntılı Bilgi ve Keşif İçin Bizleri Arayabilirsiniz.

Satış Tel: 0532 594 1482

Servis Tel: 0535 617 2775

Destek Tel: 0545 789 4242

İşyeri Tel: 0332 582 7476

Adres: Hacı Seyit Ali Mh. 204. Cd. No: 67/C Ali Bilir Petrol Arkası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.