whatsapp

Seydişehir Genç Saadet 23 Nisan mesajı

SİYASET 23.04.2021 - 00:13, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir Genç Saadet 23 Nisan mesajı

Saadet Partisi Seydişehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmet Erkan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. "Kıymetli Vatandaşlarımız, 23 Nisan 1920 de Türkiye Büyük Millet Meclisi dualarla açılmıştır. Birinci Meclisimiz İstiklal Mücadelemiz açısından büyük ehemmiyet taşımaktadır. Birinci Meclis çoğulcu yapısı ile adeta bir Türkiye mozaiğini yansıtmaktaydı. Her ırktan, her renkten, her kesimden insanın temsil edildiği ve ortak değerlerimiz için bir arada, tek yumruk halinde mücadele veren bir meclisti. Bu nedenle bugün bu topraklarda yaşan tüm insanlarımıza büyük dersler barındıran bir meclisti. Bugün de ülkemizin dört bir yanını temsil eden, farklı renklerin temsil edildiği, yasama ve denetleme fonksiyonlarını icra edebilen, milletin iradesinin demokratik bir şekilde temsil edildiği, güçlü bir meclis için mücadele edeceğiz. Egemenlik, Devletin üç kurucu unsurundan bir tanesidir. Siyasal egemenliğimizi muhafaza etmenin en önemli unsurları olan diplomasinin, ekonominin ve soft power olarak ifade edilen kültür politikalarımızın güçlü ve etkin olması çok önemlidir. Bu nedenle her daim egemenlik ve bağımsızlık konusunda tehditlerle karşı karşıya olsak da atacağımız rasyonel adımlarla bütün tehditleri boşa çıkaracağımıza olan inancımız tamdır. 23 Nisan geleceğimizin teminatı olan Çocuklarımızın bayramıdır. Bu vesileyle bugünü çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyoruz. Çocuklarımızın geleceğe güvenle baktıkları, adil ve müreffeh bir Türkiye'nin inşası için mücadele ediyoruz. Çocuklarımızın maddi ve manevi gelişimleri için gerekli politikaların hazırlığını yürütüyoruz. Bu vesileyle başta ülkemiz olmak üzere, coğrafyamızda ve tüm Dünyada aç, yoksul, kimsesiz hiçbir çocuğun kalmadığı, Aylan bebeklerin kıyıya vurmadığı Adil Bir Dünya için canla başla mücadele ediyoruz. Bu vesileyle Birinci Meclisimizin tüm mensuplarına Cenab-Hak'tan rahmet diliyorum. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramlarını tebrik ediyorum. En kısa sürede ülkemizin ve tüm insanlığın Covid-19 Pandemiden kurtularak dini ve milli bayramlarımızı eskisi gibi coşkuyla kutladığımız günlere erişmeyi diliyorum. Milletimizin tüm evlatlarını saygı ve muhabbetle selamlıyorum."

Saadet Partisi Seydişehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmet Erkan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.
"Kıymetli Vatandaşlarımız, 23 Nisan 1920 de Türkiye Büyük Millet Meclisi dualarla açılmıştır. Birinci Meclisimiz İstiklal Mücadelemiz açısından büyük ehemmiyet taşımaktadır. Birinci Meclis çoğulcu yapısı ile adeta bir Türkiye mozaiğini yansıtmaktaydı. Her ırktan, her renkten, her kesimden insanın temsil edildiği ve ortak değerlerimiz için bir arada, tek yumruk halinde mücadele veren bir meclisti. Bu nedenle bugün bu topraklarda yaşan tüm insanlarımıza büyük dersler barındıran bir meclisti. Bugün de ülkemizin dört bir yanını temsil eden, farklı renklerin temsil edildiği, yasama ve denetleme fonksiyonlarını icra edebilen, milletin iradesinin demokratik bir şekilde temsil edildiği, güçlü bir meclis için mücadele edeceğiz.
Egemenlik, Devletin üç kurucu unsurundan bir tanesidir. Siyasal egemenliğimizi muhafaza etmenin en önemli unsurları olan diplomasinin, ekonominin ve soft power olarak ifade edilen kültür politikalarımızın güçlü ve etkin olması çok önemlidir. Bu nedenle her daim egemenlik ve bağımsızlık konusunda tehditlerle karşı karşıya olsak da atacağımız rasyonel adımlarla bütün tehditleri boşa çıkaracağımıza olan inancımız tamdır.
23 Nisan geleceğimizin teminatı olan Çocuklarımızın bayramıdır. Bu vesileyle bugünü çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyoruz. Çocuklarımızın geleceğe güvenle baktıkları, adil ve müreffeh bir Türkiye'nin inşası için mücadele ediyoruz. Çocuklarımızın maddi ve manevi gelişimleri için gerekli politikaların hazırlığını yürütüyoruz. Bu vesileyle başta ülkemiz olmak üzere, coğrafyamızda ve tüm Dünyada aç, yoksul, kimsesiz hiçbir çocuğun kalmadığı, Aylan bebeklerin kıyıya vurmadığı Adil Bir Dünya için canla başla mücadele ediyoruz.
Bu vesileyle Birinci Meclisimizin tüm mensuplarına Cenab-Hak'tan rahmet diliyorum.
Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramlarını tebrik ediyorum.
En kısa sürede ülkemizin ve tüm insanlığın Covid-19 Pandemiden kurtularak dini ve milli bayramlarımızı eskisi gibi coşkuyla kutladığımız günlere erişmeyi diliyorum. Milletimizin tüm evlatlarını saygı ve muhabbetle selamlıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.