whatsapp

Seyyid Harun çevre proje çalışmaları

BELEDİYE 24.09.2020 - 12:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seyyid Harun çevre proje çalışmaları

Seydişehir Belediyesi tarafından yürütülen, Seyyid Harun Veli Çevre Düzenlemesi projesi hız kesmeden devam ediyor. Seydişehir’in önemli projeleri arasında yer alan Seyyid Harun Çevre Düzenlemesi projesinin 120 günde tamamlanacak.   Başkan Mehmet Tutal, “ Seyyid Harun Veli Meydanı Seydişehir’imize büyük bir değer katacak ve bu bölgemiz daha da hareketli hale gelecek. İlk etapta kafe ve dinlence alanlarımız hayata geçecek. Kafemizin yanında vatandaşlarımızın bu alandan daha fazla yararlanabilmesi amacıyla peyzaj alanları oluşturuyoruz. Meydanımızda çocuk oyun parkı, yürüyüş alanları, kamelya ve banklar, dinlence alanları ve süs havuzu hayata geçirilecek. Tüm çalışmalarımız tamamlandığında önemli bir cazibe merkezine daha sahip olacak. Projemizin tekrardan ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Seydişehir Belediyesi tarafından yürütülen, Seyyid Harun Veli Çevre Düzenlemesi projesi hız kesmeden devam ediyor.

Seydişehir’in önemli projeleri arasında yer alan Seyyid Harun Çevre Düzenlemesi projesinin 120 günde tamamlanacak.  

Başkan Mehmet Tutal, “ Seyyid Harun Veli Meydanı Seydişehir’imize büyük bir değer katacak ve bu bölgemiz daha da hareketli hale gelecek. İlk etapta kafe ve dinlence alanlarımız hayata geçecek. Kafemizin yanında vatandaşlarımızın bu alandan daha fazla yararlanabilmesi amacıyla peyzaj alanları oluşturuyoruz. Meydanımızda çocuk oyun parkı, yürüyüş alanları, kamelya ve banklar, dinlence alanları ve süs havuzu hayata geçirilecek. Tüm çalışmalarımız tamamlandığında önemli bir cazibe merkezine daha sahip olacak. Projemizin tekrardan ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.