whatsapp

STSO’dan uzaktan eğitime tablet desteği

EĞİTİM 12.01.2021 - 00:20, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

STSO’dan uzaktan eğitime tablet desteği

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında 55 adet klavyeli tablet bilgisayarı kaymakam Aydın Erdoğan ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’a teslim etti. Tablet bilgisayarların öğrencilere hayırlı uğurlu olmasını dileyen STSO Başkanı Cemal Küçük; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği camiası olarak eğitime sürekli yardımlarımız oluyor. Bu sene maalesef pandemi günlerinde yüz yüze eğitimin kalkmasıyla birlikte tablet olayı çıkınca Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bu işe kayıtsız kalmadı. Şu anda 55 adet tableti sayın kaymakam bey ve müdürümüze teslim ediyoruz. Gönül arzu eder ki daha fazlasını verelim ancak imkânlar elverdikçe belli ölçülerde yapabiliyoruz. Çocuklar bizim çocuklarımız. Bu süreci hep birlikte atlatacağız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Pandemi sürecinde uzaktan eğitim için tablet bilgisayarlara çok fazla ihtiyaç olduğunu belirten Kaymakam Aydın Erdoğan, “Yüz yüze eğitime ara verildiği dönemde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öğrencilerimizi unutmadı. Bu tabletleri bizlere teslim ettiler. Bizde bunları inşallah ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtacağız. Ben bu tür yardımlarını devam edeceğini umuyorum. Çocuklarımızın daha iyi bir eğitim alabilmeleri için takdim edilen bu hediyeler için öğretmen ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum”

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında 55 adet klavyeli tablet bilgisayarı kaymakam Aydın Erdoğan ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’a teslim etti.

Tablet bilgisayarların öğrencilere hayırlı uğurlu olmasını dileyen STSO Başkanı Cemal Küçük; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği camiası olarak eğitime sürekli yardımlarımız oluyor. Bu sene maalesef pandemi günlerinde yüz yüze eğitimin kalkmasıyla birlikte tablet olayı çıkınca Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bu işe kayıtsız kalmadı. Şu anda 55 adet tableti sayın kaymakam bey ve müdürümüze teslim ediyoruz. Gönül arzu eder ki daha fazlasını verelim ancak imkânlar elverdikçe belli ölçülerde yapabiliyoruz. Çocuklar bizim çocuklarımız. Bu süreci hep birlikte atlatacağız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Pandemi sürecinde uzaktan eğitim için tablet bilgisayarlara çok fazla ihtiyaç olduğunu belirten Kaymakam Aydın Erdoğan, “Yüz yüze eğitime ara verildiği dönemde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öğrencilerimizi unutmadı. Bu tabletleri bizlere teslim ettiler. Bizde bunları inşallah ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtacağız. Ben bu tür yardımlarını devam edeceğini umuyorum. Çocuklarımızın daha iyi bir eğitim alabilmeleri için takdim edilen bu hediyeler için öğretmen ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.