whatsapp

Tarım arazilerini sel vurdu

EKONOMİ 21.08.2019 - 01:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tarım arazilerini sel vurdu

Konya’nın Seydişehir ilçesinde etkili olan yağmur sele dönüştü. Yer yer kuvvetli yağan sağanak yağmur sele dönüşürken Ketenli ve Yaylacık Mahallelerinde tarım arazilerini de olumsuz etkiledi. Seydişehir’de dün akşam saatlerinde başlayan yağmur sonrası Ketenli ve Yaylacık mahallelerinde dereler taştı. İki mahallenin tarım arazilerinde su baskınları nedeniyle büyük zarar gördü. Yoğun yağışla birlikte oluşan sel, ekili tarım arazilerine zarar verdi. Ekili arazilerinin zarar gördüğünü ifade eden Ketenli muhtarı Abdurrahman Sarıgül ve Yaylacık muhtarı Ömer Kalemci, ‘’Şu an arazilerimiz perişan ve çiftçiler borçlu durumda. Hep bu mahsullere güvenmişti. ” diye konuştular

Konya’nın Seydişehir ilçesinde etkili olan yağmur sele dönüştü.

Yer yer kuvvetli yağan sağanak yağmur sele dönüşürken Ketenli ve Yaylacık Mahallelerinde tarım arazilerini de olumsuz etkiledi.
Seydişehir’de dün akşam saatlerinde başlayan yağmur sonrası Ketenli ve Yaylacık mahallelerinde dereler taştı. İki mahallenin tarım arazilerinde su baskınları nedeniyle büyük zarar gördü. Yoğun yağışla birlikte oluşan sel, ekili tarım arazilerine zarar verdi.

Ekili arazilerinin zarar gördüğünü ifade eden Ketenli muhtarı Abdurrahman Sarıgül ve Yaylacık muhtarı Ömer Kalemci, ‘’Şu an arazilerimiz perişan ve çiftçiler borçlu durumda. Hep bu mahsullere güvenmişti. ” diye konuştular

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.