whatsapp

Tarım meslek Lisesi’ne sera kuruluyor

EĞİTİM 01.10.2020 - 01:38, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tarım meslek Lisesi’ne sera kuruluyor

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Tarım Meslek Lisesi’nde KOP-TEYAP Projesi kapsamında sera kurulumunun başladığını bildirdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, kurulan serada öğrencilerin uygulamalı eğitim göreceklerini dile getirdi. Kibar açıklamada, “Seydişehir Tarım Meslek Lisesi’nde, KOP-TEYAP Projesi kapsamında sera kurulumumuz başladı. 525 metrekare alanda kurulacak olan serada, öğrencilerimiz çeşitli sebzelerin üretimini yapacaklar.” dedi. Kibar, “Başta okul idaremize ve projenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eder, kurulacak olan seramızın okulumuza ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ederim” diye konuştu.

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Tarım Meslek Lisesi’nde KOP-TEYAP Projesi kapsamında sera kurulumunun başladığını bildirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, kurulan serada öğrencilerin uygulamalı eğitim göreceklerini dile getirdi.
Kibar açıklamada, “Seydişehir Tarım Meslek Lisesi’nde, KOP-TEYAP Projesi kapsamında sera kurulumumuz başladı. 525 metrekare alanda kurulacak olan serada, öğrencilerimiz çeşitli sebzelerin üretimini yapacaklar.” dedi.

Kibar, “Başta okul idaremize ve projenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eder, kurulacak olan seramızın okulumuza ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.