whatsapp

Tayini çıkan hakim ve savcılara veda yemeği

GÜNDEM 17.06.2019 - 18:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tayini çıkan hakim ve savcılara veda yemeği

Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun adli ve idari yargı 2019 yılı 601 sayılı yaz kararnamesi ile Konya’nın Seydişehir ilçesinden başka illere tayini çıkan 5 hakim ve 1. Savcı için veda yemeği düzenlendi. Yemekte konuşma yapan Seydişehir CumhuriyetBaşsavcısı İzzet Kardoğan, "Değerli hakim ve savcılarımıza veda etmek üzere bir araya geldik. Kendileriyle yaklaşık 1 yıldır birlikte çalışıyoruz. Hepsinin ne kadar canla başla, kendilerinden ve ailelerinden ödün vererek çalıştıklarına şahit oldum. Bizler mesleğimizi severek yapıyoruz.  Arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi. Cumhuriyet Başsavcılığınce Adile Baysal kültür evinde düzenlenen veda yemeğine; Kaymakam Aydın Erdoğan,  İlçe Emniyet Müdürü Kasım Erdoğan İlçe Jandarma Komutanı .Tğm. Salih Yahya Koca, , hakim ve savcılar, adliye personeli, avukatlar katıldı. Tayinleri çıkan 5 hakim ve 1 savcının yeni görev yerleri; Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesinin 2019 yılı ana kararnamesine göre Seydişehir asliye hukuk mahkemesi hakimi Ogün Biltekin Adana hakimliğine, Nuh Karasu Kayseri hakimliğine, 1. Asliye ceza mahkemesi hakimi Bilal Altınsoy ve 2. Asliye ceza mahkemesi hakimi Ezgi Can Kılınç Altınsoy İstanbul hakimliğine, Ağır ceza mahkemesi üyesi Mesut Turgut Atasu Mersin hakimliğine atandı. Cumhuriyet savcısı Hülya Ersoy Çetin, İstanbul C savcılığına atandı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun adli ve idari yargı 2019 yılı 601 sayılı yaz kararnamesi ile Konya’nın Seydişehir ilçesinden başka illere tayini çıkan 5 hakim ve 1. Savcı için veda yemeği düzenlendi.

Yemekte konuşma yapan Seydişehir CumhuriyetBaşsavcısı İzzet Kardoğan, "Değerli hakim ve savcılarımıza veda etmek üzere bir araya geldik. Kendileriyle yaklaşık 1 yıldır birlikte çalışıyoruz. Hepsinin ne kadar canla başla, kendilerinden ve ailelerinden ödün vererek çalıştıklarına şahit oldum. Bizler mesleğimizi severek yapıyoruz.  Arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Cumhuriyet Başsavcılığınce Adile Baysal kültür evinde düzenlenen veda yemeğine; Kaymakam Aydın Erdoğan,  İlçe Emniyet Müdürü Kasım Erdoğan İlçe Jandarma Komutanı .Tğm. Salih Yahya Koca, , hakim ve savcılar, adliye personeli, avukatlar katıldı.

Tayinleri çıkan 5 hakim ve 1 savcının yeni görev yerleri;

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesinin 2019 yılı ana kararnamesine göre Seydişehir asliye hukuk mahkemesi hakimi Ogün Biltekin Adana hakimliğine, Nuh Karasu Kayseri hakimliğine, 1. Asliye ceza mahkemesi hakimi Bilal Altınsoy ve 2. Asliye ceza mahkemesi hakimi Ezgi Can Kılınç Altınsoy İstanbul hakimliğine, Ağır ceza mahkemesi üyesi Mesut Turgut Atasu Mersin

hakimliğine atandı.

Cumhuriyet savcısı Hülya Ersoy Çetin, İstanbul C savcılığına atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.