whatsapp

Tepecik’te biçerdöverler denetlendi

EKONOMİ 01.08.2019 - 00:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tepecik’te biçerdöverler denetlendi

Seydişehir’in Tepecik mahallesinde hububat hasadında çalışan biçerdöverler kontrol edildi. Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü, Ziraat odası birlikteliğinde ilçe kırsalında hububat hasadında çalışan biçerdöverler denetlendi. Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ünüvar, "Ziraat odamız ile birlikte ilçe merkezi ve kırsalında biçerdöver çalışmalarını inceliyoruz. Yetkililerce araçların, sahiplerinin ve sürücülerinin gerekli evrak ve belgeleri denetleniyor, tane kaybı olup olmadığı gözlemleniyor." dedi. Ürün durumunun bölgelere göre değişiklik gösterdiğini ifade eden Ünüvar, verimin yüksek olduğu yerler olduğu gibi verimin düşük olduğu tarım arazileri olduğunu da söyledi. Denetimlere mahalle muhtarı Mehmet Acar'da eşlik etti.

Seydişehir’in Tepecik mahallesinde hububat hasadında çalışan biçerdöverler kontrol edildi.

Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü, Ziraat odası birlikteliğinde ilçe kırsalında hububat hasadında çalışan biçerdöverler denetlendi.

Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ünüvar, "Ziraat odamız ile birlikte ilçe merkezi ve kırsalında biçerdöver çalışmalarını inceliyoruz. Yetkililerce araçların, sahiplerinin ve sürücülerinin gerekli evrak ve belgeleri denetleniyor, tane kaybı olup olmadığı gözlemleniyor." dedi.

Ürün durumunun bölgelere göre değişiklik gösterdiğini ifade eden Ünüvar, verimin yüksek olduğu yerler olduğu gibi verimin düşük olduğu tarım arazileri olduğunu da söyledi.

Denetimlere mahalle muhtarı Mehmet Acar'da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.