whatsapp

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir ziyareti

SİVİL TOPLUM 06.09.2021 - 00:47, Güncelleme: 10.09.2021 - 14:56
 

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir ziyareti

Görüntülü haber..
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Müsiad’ın davetlisi olarak Seydişehir ve Beyşehir’i ziyaret etti. SSG Alüminyum, Beyşehir Huğlu Av Kooperatifi ve Ermox silah fabrikalarında incelemelerde bulundu. Müsiad tarafından yapılan bilgilendirme sonunda Prof. Dr. İsmail Demir, ekim ayında bölgeye teknik bir heyet gönderip bölgenin potansiyeli ile ilgili bir vizyon bir yol haritası çıkarılması talimatı verdi. Savunma sanayi başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’in 2 gün süren iş ve gezi programında Türkiye’nin en uzun mağarası Seydişehir Tınaztepe, Seydi Şifa termal tesisleri, Küpe dağı Termal tesisleri, Beyşehir Eşrefoğlu Camisi gezildi. Müsiad Seydişehir temsilcisi Yasir Dumlupınar, ‘’Yoğun programına rağmen, hafta sonu ailesinden vakit ayırarak Ankara’dan buralara kadar gelme nezaketinde bulunan kıymetli başkanımız Prof. Dr. İsmail Demir ‘e, ziyaretler kapsamında misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayarak güzel bir yatırım ve inceleme programı sunduk. Üyelerimiz Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi başkanı Naci Tanık’a, Ermox Silah Sanayii yön. Kur. Bşk. Abdullah Kenar‘a, SSG Alüminyum yön. Kur. Bşk. İbrahim Gönenç‘e, Tınaztepe mağara tesisleri sahibi Bayram Çelmeli ‘ye çok teşekkür ediyoruz.’’ dedi.
Görüntülü haber..

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Müsiad’ın davetlisi olarak Seydişehir ve Beyşehir’i ziyaret etti. SSG Alüminyum, Beyşehir Huğlu Av Kooperatifi ve Ermox silah fabrikalarında incelemelerde bulundu.

Müsiad tarafından yapılan bilgilendirme sonunda Prof. Dr. İsmail Demir, ekim ayında bölgeye teknik bir heyet gönderip bölgenin potansiyeli ile ilgili bir vizyon bir yol haritası çıkarılması talimatı verdi.

Savunma sanayi başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’in 2 gün süren iş ve gezi programında Türkiye’nin en uzun mağarası Seydişehir Tınaztepe, Seydi Şifa termal tesisleri, Küpe dağı Termal tesisleri, Beyşehir Eşrefoğlu Camisi gezildi.

Müsiad Seydişehir temsilcisi Yasir Dumlupınar, ‘’Yoğun programına rağmen, hafta sonu ailesinden vakit ayırarak Ankara’dan buralara kadar gelme nezaketinde bulunan kıymetli başkanımız Prof. Dr. İsmail Demir ‘e, ziyaretler kapsamında misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayarak güzel bir yatırım ve inceleme programı sunduk. Üyelerimiz Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi başkanı Naci Tanık’a, Ermox Silah Sanayii yön. Kur. Bşk. Abdullah Kenar‘a, SSG Alüminyum yön. Kur. Bşk. İbrahim Gönenç‘e, Tınaztepe mağara tesisleri sahibi Bayram Çelmeli ‘ye çok teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.