whatsapp

Saadet Parti Milletvekili Karaduman;

SİYASET 12.08.2021 - 14:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Saadet Parti Milletvekili Karaduman;

Geçim ittifakı kampanyası açıklaması (Görüntülü haber)
Seydişehir ilçe teşkilatının düzenlediği ‘Geçim İttifakı’ kampanyası programında konuşan Saadet Parti Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, tüm partileri kurdukları ittifaka davet etti. Kaymakamlık binası önünde düzenlenen basın toplantısında, Saadet Partisi'nin ülkenin temel problemleri ve sorunlarıyla ilgilendiğini söyleyen Milletvekili Karaduman, Bugün ülkenin sorunlarının seçim tartışmaları ve ittifak tartışmalarının değil ülkenin gerçek meselelerinin geçim derdi olduğunu dile getirdi. Seçim ittifaklarının ülkenin gerçek gündemini gölgelediğini belirten Karaduman, ‘’ Saadet Partimiz bugün ülkemizin içerisinde bulunduğu şartlar ve bu şartları ortadan kaldıracak temel sorunlarıyla ilgilenmeyi, insanlarımızın da beklentisini karşılamayı bir siyaset tarzı olarak kabul ediyor. İnsanların yaşadığı problemlere bakıldığında seçim ittifakı tartışmalarını yerinde bulmadığımızı ifade etmek isterim. Hepimizin ortak bir derdi var. Asıl sorunun hayat pahalılığının ve ekonomik çıkmazların, işsizliğin getirdiği; geçim derdinde görüyoruz. 20 yıldır ülkemizi idare eden iktidar yanlış ekonomik uygulamalarla betona, faize, tüketime, ithalata, ranta dayalı suni gündemlerle günü kurtarmaya çalışmaktadır. Yanlış ekonomi politikalarıyla hepimizi zor durumda bırakan iktidar, algı yönetimiyle de bizleri gerçek gündemlerimizden uzaklaştırmaya çalışıyor. Son günlerde iktidarın seçim derdi güderek hepimizi içine çekmeye çalıştığı ittifak gündemini suni buluyor, bu gündeme dâhil olmuyoruz. Saadet Partisi olarak ülkemizin asıl meselesi “Seçim değil, Geçim İttifakı” diyoruz. Yaşanan geçim sıkıntısına farkındalık oluşturmak, herkesin sesi olabilmek, sorunlara çözüm üretebilmek adına Geçim İttifakı kampanyasıyla birlikte; esnafla, işçilerle, işsizlerle, memurlarla, sanayicilerle, çiftçi ve besicilerle, işverenlerle; ülkemizde geçim mücadelesi veren herkesle ittifak yapmayı amaçlıyoruz. Görüşü ne olursa olsun, partisi ne olursa olsun bütün insanlarımızı Geçim İttifakı’na davet ediyoruz.’’ dedi Yanlış politikaların çiftçileri tarımdan uzaklaştırdığını belirten Karaduman, ‘’ Çiftçilerimiz göç ettiriliyor. İthal ekonomi anlayışı tarımda dışa bağımlı hale getirdi. Gençlerimiz üniversitelerden işsizlik sertifikası alarak mezun oluyorlar. Her 10 gençten 8’i başka ülkelerin vatandaşı olmak istiyor. Esnaflar borçlandırılıyor. Konya’da 1 yılda 2 bin 500 esnaf kepenk kapattı. Gençlerimizi başka ülkelerin hayalini kurdurmak yerine istihdam alanları açarak onlara çare olmalıyız. Programa, SP Seydişehir ilçe başkanı Harun Erkan, İl başkan yrd Mustafa Uyar, CHP ilçe başkanı Orhan Özel, İYİ Parti ilçe başkanı Yılmaz Dönderici ve vatandaşlar katıldı.
Geçim ittifakı kampanyası açıklaması (Görüntülü haber)

Seydişehir ilçe teşkilatının düzenlediği ‘Geçim İttifakı’ kampanyası programında konuşan Saadet Parti Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, tüm partileri kurdukları ittifaka davet etti.

Kaymakamlık binası önünde düzenlenen basın toplantısında, Saadet Partisi'nin ülkenin temel problemleri ve sorunlarıyla ilgilendiğini söyleyen Milletvekili Karaduman, Bugün ülkenin sorunlarının seçim tartışmaları ve ittifak tartışmalarının değil ülkenin gerçek meselelerinin geçim derdi olduğunu dile getirdi.

Seçim ittifaklarının ülkenin gerçek gündemini gölgelediğini belirten Karaduman, ‘’ Saadet Partimiz bugün ülkemizin içerisinde bulunduğu şartlar ve bu şartları ortadan kaldıracak temel sorunlarıyla ilgilenmeyi, insanlarımızın da beklentisini karşılamayı bir siyaset tarzı olarak kabul ediyor. İnsanların yaşadığı problemlere bakıldığında seçim ittifakı tartışmalarını yerinde bulmadığımızı ifade etmek isterim. Hepimizin ortak bir derdi var. Asıl sorunun hayat pahalılığının ve ekonomik çıkmazların, işsizliğin getirdiği; geçim derdinde görüyoruz. 20 yıldır ülkemizi idare eden iktidar yanlış ekonomik uygulamalarla betona, faize, tüketime, ithalata, ranta dayalı suni gündemlerle günü kurtarmaya çalışmaktadır. Yanlış ekonomi politikalarıyla hepimizi zor durumda bırakan iktidar, algı yönetimiyle de bizleri gerçek gündemlerimizden uzaklaştırmaya çalışıyor.

Son günlerde iktidarın seçim derdi güderek hepimizi içine çekmeye çalıştığı ittifak gündemini suni buluyor, bu gündeme dâhil olmuyoruz. Saadet Partisi olarak ülkemizin asıl meselesi “Seçim değil, Geçim İttifakı” diyoruz.

Yaşanan geçim sıkıntısına farkındalık oluşturmak, herkesin sesi olabilmek, sorunlara çözüm üretebilmek adına Geçim İttifakı kampanyasıyla birlikte; esnafla, işçilerle, işsizlerle, memurlarla, sanayicilerle, çiftçi ve besicilerle, işverenlerle; ülkemizde geçim mücadelesi veren herkesle ittifak yapmayı amaçlıyoruz. Görüşü ne olursa olsun, partisi ne olursa olsun bütün insanlarımızı Geçim İttifakı’na davet ediyoruz.’’ dedi

Yanlış politikaların çiftçileri tarımdan uzaklaştırdığını belirten Karaduman, ‘’ Çiftçilerimiz göç ettiriliyor. İthal ekonomi anlayışı tarımda dışa bağımlı hale getirdi. Gençlerimiz üniversitelerden işsizlik sertifikası alarak mezun oluyorlar. Her 10 gençten 8’i başka ülkelerin vatandaşı olmak istiyor. Esnaflar borçlandırılıyor. Konya’da 1 yılda 2 bin 500 esnaf kepenk kapattı. Gençlerimizi başka ülkelerin hayalini kurdurmak yerine istihdam alanları açarak onlara çare olmalıyız.

Programa, SP Seydişehir ilçe başkanı Harun Erkan, İl başkan yrd Mustafa Uyar, CHP ilçe başkanı Orhan Özel, İYİ Parti ilçe başkanı Yılmaz Dönderici ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.