whatsapp

Tutal, engelli kişiye bayram hediye akülü araba verdi

BELEDİYE 09.05.2021 - 10:37, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tutal, engelli kişiye bayram hediye akülü araba verdi

Konya’nın Seydişehir ilçesine bağlı Saraycık Mahallesinde oturan 8 yaşındaki Muhammed Yalman’ı evinde ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bedensel engelli gence bayram arifesinde akülü araba hediye etti. Engelli gence akülü arabasını teslim eden Başkan Tutal, yoksul aileyle uzun uzun sohbet ederek İnşallah engelini bu araba ile yenmiş olacak. Ayrıca evin yolunu parke döşeyerek arabasını rahat şekilde kullanıp hayatını kolaylaştırdığını söyledi. Tutal, ‘’Hayatın insana neler getireceği hiç belli olmaz. Bu gün sağlıklı gezerken, yarın aynı durumda bizler de olabiliriz. Belediye olarak planladığımız bütün projelerimizde engelli vatandaşlarımızın istek ve taleplerini de gözetiyoruz. Hayırsever bir iş adamımızla görüşerek temin edilen akülü arabayı ilkokul 4. sınıf öğrencisi Muhammed’e bugün teslim ettik. Ramazan bayramı öncesi çifte bayram sevinci yaşamasına istedik. Yakınlarına bağımlı kalmadan Ramazan bayramında rahat gezebilmesini sağladık. Belediyemizin bu konudaki hassasiyeti devam edecek’’ dedi. Akülü arabasına kavuştuğuna sevindiğini belirten engelli Muhammed Yalman, ‘’Bende yaşıtlarım gibi sokakta olabileceğim. Belediye Başkanı Tutal’a teşekkür ediyorum’’ dedi. Mahallesi Muhtarı Zafer Yavuz, “Başkanımızın engellilere yönelik yapmış olduğu çalışmaları takdir ile karşılıyoruz. Mahallemiz sakinlerinden yürüme engelli Muhammed Yalman’ı günlük yaşantısını kolaylaştıracak engelli akülü arabasını hediye etmesinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz”

Konya’nın Seydişehir ilçesine bağlı Saraycık Mahallesinde oturan 8 yaşındaki Muhammed Yalman’ı evinde ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bedensel engelli gence bayram arifesinde akülü araba hediye etti.

Engelli gence akülü arabasını teslim eden Başkan Tutal, yoksul aileyle uzun uzun sohbet ederek İnşallah engelini bu araba ile yenmiş olacak. Ayrıca evin yolunu parke döşeyerek arabasını rahat şekilde kullanıp hayatını kolaylaştırdığını söyledi.

Tutal, ‘’Hayatın insana neler getireceği hiç belli olmaz. Bu gün sağlıklı gezerken, yarın aynı durumda bizler de olabiliriz. Belediye olarak planladığımız bütün projelerimizde engelli vatandaşlarımızın istek ve taleplerini de gözetiyoruz. Hayırsever bir iş adamımızla görüşerek temin edilen akülü arabayı ilkokul 4. sınıf öğrencisi Muhammed’e bugün teslim ettik. Ramazan bayramı öncesi çifte bayram sevinci yaşamasına istedik. Yakınlarına bağımlı kalmadan Ramazan bayramında rahat gezebilmesini sağladık. Belediyemizin bu konudaki hassasiyeti devam edecek’’ dedi.

Akülü arabasına kavuştuğuna sevindiğini belirten engelli Muhammed Yalman, ‘’Bende yaşıtlarım gibi sokakta olabileceğim. Belediye Başkanı Tutal’a teşekkür ediyorum’’ dedi.

Mahallesi Muhtarı Zafer Yavuz, “Başkanımızın engellilere yönelik yapmış olduğu çalışmaları takdir ile karşılıyoruz. Mahallemiz sakinlerinden yürüme engelli Muhammed Yalman’ı günlük yaşantısını kolaylaştıracak engelli akülü arabasını hediye etmesinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.