whatsapp

Tutal, sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı

BELEDİYE 15.03.2021 - 03:37, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tutal, sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Devlet Hastanesi ve ilçe sağlık kuruluşlarında görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarına karanfil vererek, 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Başkan Tutal, vatandaşlarımızın sağlığı için gece gündüz demeden fedakârca çalışan doktor ve sağlık çalışanlarının kutsal bir görev yaptıklarını ifade ederek, görevlerinde başarılar diledi. Tutal, “Özellikle salgın döneminde sağlık çalışanlarımızın fedakârlıklarına hepimiz şahit olduk, olmaya devam ediyoruz. Kendi sağlıklarını hiçe sayarak vatandaşlarımıza hizmet veren, her zaman olduğu gibi bugün de büyük özveri ve gayretle çalışıyorlar. Salgın döneminde de üstün gayret ve özveri gösteren tüm sağlık çalışanlarımızın bayramlarını tebrik ediyorum” diye konuştu.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Devlet Hastanesi ve ilçe sağlık kuruluşlarında görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarına karanfil vererek, 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Başkan Tutal, vatandaşlarımızın sağlığı için gece gündüz demeden fedakârca çalışan doktor ve sağlık çalışanlarının kutsal bir görev yaptıklarını ifade ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Tutal, “Özellikle salgın döneminde sağlık çalışanlarımızın fedakârlıklarına hepimiz şahit olduk, olmaya devam ediyoruz. Kendi sağlıklarını hiçe sayarak vatandaşlarımıza hizmet veren, her zaman olduğu gibi bugün de büyük özveri ve gayretle çalışıyorlar. Salgın döneminde de üstün gayret ve özveri gösteren tüm sağlık çalışanlarımızın bayramlarını tebrik ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.