whatsapp

Kaymakam Erdoğan başarılı öğrencileri ödüllendirdi

EĞİTİM 03.08.2021 - 01:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Liselere giriş sınavında (LGS) başarılı olan öğrencileri hediye takdim ederek ödüllendirdi. 6 Haziran 2021 Tarihinde düzenlenen LGS (Liselere Giriş Sınavı) sınavında,   Mahmut Esat Ortaokulu’ndan Muhammed Hakan Ekinci tam puan alarak Türkiye birincisi oldu ve İstanbul Erkek Lisesi’ne yerleşti, Genç Kampüs Ortaokulu’ndan Ensar Tuncay ilçe ikincisi olarak Galatasaray Lisesi’ne, Mahmut Esat Ortaokulu’ndan Lütfi Berk Er ilçe üçüncüsü olarak Meram Fen Lisesi’ne yerleşti. Kaymakam Erdoğan, makamında kabul ettiği Öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Liselere giriş sınavında (LGS) başarılı olan öğrencileri hediye takdim ederek ödüllendirdi.

6 Haziran 2021 Tarihinde düzenlenen LGS (Liselere Giriş Sınavı) sınavında,  

Mahmut Esat Ortaokulu’ndan Muhammed Hakan Ekinci tam puan alarak Türkiye birincisi oldu ve İstanbul Erkek Lisesi’ne yerleşti, Genç Kampüs Ortaokulu’ndan Ensar Tuncay ilçe ikincisi olarak Galatasaray Lisesi’ne, Mahmut Esat Ortaokulu’ndan Lütfi Berk Er ilçe üçüncüsü olarak Meram Fen Lisesi’ne yerleşti.

Kaymakam Erdoğan, makamında kabul ettiği Öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.