whatsapp

Vergi haftası kutlamaları

EKONOMİ 25.02.2019 - 10:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Vergi haftası kutlamaları

Seydişehir Vergi Dairesi Müdürlüğü 30' uncu "Vergi Haftası" kutlamaları çerçevesinde etkinlik düzenledi. Vergi haftası kutlamaları, Seydişehir Vergi Dairesi Müdürü Bahri Ceylan ve kurum çalışanlarının hükümet meydanındaki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakması ile başladı. Bahri Ceylan, burada yaptığı açıklamada  mükelleflere vergi ödeme alışkanlığı kazandırmak amacıyla her yıl çeşitli etkinliklerle kutlandığını belirtti. Verginin toplumun her kesimine benimsetilmesi amacıyla kutlandığını belirten Ceylan,  "Vergi Haftası vesilesiyle, mükelleflerimize, odalarımıza okul öğrencilerimize ziyaretler gerçekleştireceğiz" dedi. Kutlamaya Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Sivil toplum temsilcileri katıldı. Katıldı.

Seydişehir Vergi Dairesi Müdürlüğü 30' uncu "Vergi Haftası" kutlamaları çerçevesinde etkinlik düzenledi.

Vergi haftası kutlamaları, Seydişehir Vergi Dairesi Müdürü Bahri Ceylan ve kurum çalışanlarının hükümet meydanındaki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakması ile başladı.
Bahri Ceylan, burada yaptığı açıklamada  mükelleflere vergi ödeme alışkanlığı kazandırmak amacıyla her yıl çeşitli etkinliklerle kutlandığını belirtti.

Verginin toplumun her kesimine benimsetilmesi amacıyla kutlandığını belirten Ceylan,  "Vergi Haftası vesilesiyle, mükelleflerimize, odalarımıza okul öğrencilerimize ziyaretler gerçekleştireceğiz" dedi.

Kutlamaya Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Sivil toplum temsilcileri katıldı. Katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.