whatsapp

Yaylalar rengarenk çiçeklerle süslendi

TURİZM 14.05.2020 - 01:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yaylalar rengarenk çiçeklerle süslendi

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, ilkbaharın gelişiyle Toros dağları yaylalarında açan çiçekler görsel şölen sunuyor. Havaların ısınmasıyla doğanın canlandığı ilçede, dağlar ve tarım alanları sarı, kırmızı, mavi gibi çiçeklerle süslendi. İlçeye bağlı Madenli köyü yakınlarındaki Toros dağları eteklerindeki yaylalar ve arazilerde açan çiçekler, seyrine doyumsuz manzaralar oluşturdu. Dağların zirvesinden yarısına kadar uzanan ve kar ile bütünleşen rengârenk çiçekler doğal güzellikleriyle görenleri kendine hayran bırakıyor. Yaklaşık 15-20 günlük ömürleri bulunan bu çiçekler arasında uçuşan arı, uğur böceği ve kelebekler de doğaya ayrı bir güzellik katıyor. FOTO; Hasan Zorlu

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, ilkbaharın gelişiyle Toros dağları yaylalarında açan çiçekler görsel şölen sunuyor.

Havaların ısınmasıyla doğanın canlandığı ilçede, dağlar ve tarım alanları sarı, kırmızı, mavi gibi çiçeklerle süslendi.

İlçeye bağlı Madenli köyü yakınlarındaki Toros dağları eteklerindeki yaylalar ve arazilerde açan çiçekler, seyrine doyumsuz manzaralar oluşturdu.

Dağların zirvesinden yarısına kadar uzanan ve kar ile bütünleşen rengârenk çiçekler doğal güzellikleriyle görenleri kendine hayran bırakıyor. Yaklaşık 15-20 günlük ömürleri bulunan bu çiçekler arasında uçuşan arı, uğur böceği ve kelebekler de doğaya ayrı bir güzellik katıyor.

FOTO; Hasan Zorlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.