2021’in bitmesine sayılı saatler kaldı. Zor bir yılı ardımızda bırakıyoruz. Pandeminin etkilerini yoğun bir şekilde hissettiğimiz, ekonomik sıkıntılarla mücadele etmek zorunda kaldığımız bir yıl oldu. Özellikle de kış ayları, bir kara kış olarak karşımıza çıktı.
Gıda fiyatlarındaki artış, barınma sorunu, artan enerji giderleri derken, hayat pahalılığının zirve yaptığı bir sürecin içindeyiz. Ancak 2021 bize aynı zamanda ne kadar dirayetli, bir araya gelip zorluklar karşısında birlik olabilen bir toplum olduğumuzu da yeniden hatırlattı.
Krizlerin, pandeminin, ekonomik darboğazın olduğunu; hepimizi aynı anda etkilediğini gösterdi. Tüm bu sorunların çığ gibi üzerimize gelmesine rağmen çözüm, hep beraber mücadele etmekten geçiyor. İşte 2022’ye tam da bu ruhla, bu umut ve dayanışmayla giriyoruz.
Yeni bir yıl mı? Yoksa Yeni yıl görünümlü eski yıla mı benzeyecek bilemiyorum. Ama yine de her yıl söylediğimiz gibi herkese önce sağlık, sonra huzur diliyorum. O zaman her yıl yaptığımız bu soğuk espriyi de yapmadan olmaz. Seneye görüşürüz! İnşallah sağlığımız sohbetimiz yerinde olursa tabi.
Tüm zorlukların geride kalması, 2022 yılının sağlık, başarı ve mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım.