Seydişehir’de İstiklal Marşı’nın kabulü etkinliği
Seydişehir’de İstiklal Marşı’nın kabulü etkinliği
Konya’nın Seydişehir İlçesinde 12 Mart İstiklal marşının kabulünün 104. yıl dönümü ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u anma günü dolayısıyla kültür Merkezi’nde tören düzenlendi.
İmam Hatip ortaokulu tarafından hazırlanan anma programına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı.
Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, video gösterimi şiir dinletisine müteakip öğrenciler tarafından İstiklal Marşı oratoryosunun sergilenmesi ile devam etti. Öğrencilere ödüllerin verilmesinin ardından sona erdi.
Programa Kaymakam Cevdet Bakkal, Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, protokolün diğer üyeleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları başkanları, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Seydişehir Gündem ekibi olarak, İstiklal Marşı’nın kabulünün 104. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy olmak üzere, vatanımızın bağımsızlığı için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.